HomeO Warmup-uTrgovci

Trgovci

Talno ogrevanje postaja vse bolj priljubljeno kot cenovno ugoden, razkošen in ekološki ogrevalni sistem. Naši izdelki slovijo po svoji kakovosti ter hitri in enostavni namestitvi.

Zbirka materialov za prodajno podporo

Ponujamo široko paleto prodajnih orodij za podporo našim trgovcem, vključno z razstavnimi enotami, plakati v trgovinah in obsežnimi trgovskimi brošurami, ki poudarjajo lastnosti in prednosti vrhunske ponudbe Warmup. Prav tako se osredotočamo na varčevanje z energijo in lahko razumljive specifikacije izdelkov, s čimer zagotavljamo, da imajo stranke na voljo najboljše znanje za namestitev in uporabo pravega sistema za njihov projekt. Zagotovimo lahko usposabljanje osebja v trgovini in imamo linijo za tehnično podporo, da odgovorimo na vsa vprašanja, ki jih imajo stranke.

Če želite postati partner Warmupa, se obrnite na nas še danes in poglejte, kako bodo naše rešitve za talno ogrevanje pozitivno vplivale na vašo prodajo.

Kontaktirajte nas

Najboljši produkti

Pri nas stavimo na kakovost, da našim strankam zagotovimo le najbolj zanesljive in varne sisteme, ki so na voljo na trgu.

Preberi več...

Najboljše garancije

Ponujamo vam ekskluzivno in edinstveno zbirko garancij na naše izdelke. Prav tako vam nudimo namestitveno garancijo SafetyNet™, kar pomeni, da če se vam ogrevalni sistem med namestitvijo poškoduje, vam ga brezplačno zamenjamo. 

Preberi več...

Najboljše akrediaticije

Warmup električna talna ogrevanja so skladna s standardi EU, z oznako CE in akreditirana s strani več neodvisnih inštitucij vključno z BEAB, FIMKO, CSA, cUL in UL. 

Preberi več...

Najboljša podpora

Nudimo popolno podporo pred, med in po namestitvi vsem strankam, vključno samograditeljem, inštalaterjem, posrednikom in prodajalcem na drobno.

Preberi več...

Najboljše raziskave in razvoj

V lasti imamo več milijonov € vreden EN442-2 raziskovalni in razvojni center v Nemčiji, testne objekte ter nadzorujemo več hiš v uporabi na področju Evrope.

Preberi več...