HomeTalno ogrevanje

Talno ogrevanje

Z več kot 2,5 milijona sistemov prodanih v več kot 70 državah po vsem svetu, Warmup ponuja široko paleto električnih sistemov talnega ogrevanja, združljivih z vsemi vrstami talnh oblog, različnimi prostori in projekti. Naši sistemi so razviti in preizkušeni v našem lastnem raziskovalnem centru v Nemčiji in imajo najboljše akreditacije, doživljenjske garancije in tehnično pomoč za vse stranke, vključno z investitorji, monterji ter trgovci na drobno in debelo.

Zahtevajte ponudbo ❯

Izpolnite obrazec in prejeli boste brezplačno neobvezujočo ponudbo.

Poiščite distributerja ❯

Iščete distributerja ali monterja? Pišite nam in priporočili vam bomo najbližjo trgovino ali razpoložljivega monterja za vaš projekt.

Warmup sistemi električnega talnega ogrevanja

V paleti izdelkov električnega talnega ogrevanja Warmup je vedno popolno ujemanje za vsak projekt. Sistemi Warmup so rezultat več kot 24 let izkušenj ter strogih raziskav in razvoja. Kot rezultat tega zagotavljamo najkvalitetnejši sistem talnega ogrevanja na trgu z doživljenjsko garancijo. Oglejte si našo paleto izdelkov spodaj.

Idealno za prenove in novogradnje. Paleta izdelkov vključuje sisteme za vse vrste talnih oblog.

Preberi več

Idealno za novogradnje in velike gradbene projekte, kjer je potrebna velika toplotna vztrajnost.

Preberi več

Z uporabo rešitve za taljenje snega in ledu Warmup lahko povečate varnost vaših domov, stavb, dovozov in pločnikov. Nudimo vam širok izbor izdelkov za zunanje ogrevanje, za majhne in velike površine.

Preberi več

Širok izbor vodnih sistemov talnega ogrevanja za vse vrste tal.  Vodno talno ogrevanje sistemi so odlična izbira za nove projekte in projekte samogradnje.  

Preberi več

Rešitve električnega talnega ogrevanja za kakršenkoli projekt

Talno ogrevanje je združljivo s skoraj vsemi talnimi oblogami in prostori. Izolacija tal preprečuje, da bi toplotna pobegnila navzdol, kar znatno zmanjša količino toplote, ki jo absorbira podlaga.

Električno talno ogrevanje je praktično mogoče uporabiti pod katero koli talno oblogo. Najboljši tip tal so talne obloge z dobro toplotno prevodnostjo, ki nudijo hitrejše segrevanje tal, večjo izhodno temperaturo in učinkovitejše delovanje.

Preberi več

Talno ogrevanje je mogoče namestiti v kateri koli prostor hiše, pisarne ali stavbe. Sobe se razlikujejo po velikosti in običajno imajo različne talne obloge. Kliknite spodaj, če želite izvedeti več o talnem ogrevanju v različnih prostorih.

Preberi več

Uporaba talne izolacije z električnim talnim gretjem znatno zmanjša čas segrevanja in obratovalne stroške.

Preberi več

Ne glede na to, ali iščete ogrevalni sistem za celotno hišo ali samo za ogrevanje ene sobe, vam naš vodič pove, kako deluje električno talno ogrevanje in kako vam lahko sistem pomaga ohraniti toplo sobo, ko postane hladno.

Preberi več

Stroški in vgradnja električnega talnega ogrevanja 

Stroški sistema talnega ogrevanja so sestavni del odločitve za vsako prenovo. Naučite se vsega, kar je povezano s stroški talnega ogrevanja. Sistemi, stroški namestitve in obratovanja se razlikujejo glede na velikost in obseg projekta, želeno izhodno moč in dnevno / sezonsko uporabo sistema.

Stroški in vgradnja električnega talnega ogrevanja

Koliko stane sistem?

Stroški vključeni v talno ogrevanje so povezani s stroški dejanskega ogrevalnega sistema, stroški vgradnje in obratovanja ter se razlikujejo glede na velikost in obseg projekta, želeno izhodno moč in ogrevano površino.

Zahtevajte ponudbo

Kje kupiti Warmup sisteme?

Poiščite najbližjo trgovino in kupite naše izdelke pri naših odobrenih prodajalcih. Po nakupu nas kontaktirajte, če potrebujete pomoč pri namestitvi.

Poiščite distributerja

Kdo bo namestil sistem?

Za namestitev naših izdelkov priporočamo usposobljenega električarja. Vedno si prizadevamo ponuditi najboljšo storitev, garancije in podporo pri postopku namestitve.

Kontaktirajte nas

Prednosti talnega ogrevanja vključujejo:

Z

Svobodno oblikovanje in nizki stroški vzdrževanja

Naši sistemi so sanje vsakega oblikovalca, saj ne vsebujejo okornih radiatorjev, ki zasedajo dragocene stenske in talne površine. Z uporabo električnega talnega ogrevanja lahko uporabite vsak kvadratni meter vašega doma, kot ga želite. Sistem ne potrebuje nobenega vzdrževanja.

Z

Primernost za vse vrste projektov v kombinaciji z dolgoročno fleksibilnostjo

Zahvaljujoč široki paleti produktov in sistemov obstaja rešitev za skoraj vsako vrsto projekta, od preproste nadgradnje enega prostora do ogrevanja celotne hiše.

Z

Prihranki pri stroških in večja energetska učinkovitost

Razdelitev vaše hiše z električnim talnim ogrevanje na posamezne ogrevalne cone je enostavno. Ekskluzivni 4iE pametni WiFi termostat, 3iE napredni termostat in Tempo digitalni programski termostat vam omogočajo natančno kontroliranje vašega ogrevanja glede na vaš življenjski stil. Na takšen način je mogoče doseči tudi od 10 do 20% prihrankov.

Z

Neprekosljivo udobje na račun distribucije toplote

Talno ogrevanje širi toploto preko celotne površine tal z nizkotemperaturno sevalno toploto v nasprotju z visokotemperaturno točkovno temperaturo, katera je povezana z radiatorji. Ogrevanje velike površine z nizko temperaturo prinaša najbolj udoben način ogrevanja.

Z

Zdravstvene koristi in večja varnost

Talno ogrevanje zmanjšuje vlažnost, kar preprečuje preživetje pršicam, medtem ko sevalno ogrevanje zmanjšuje kroženje prahu po prostoru. To sta pomembni prednosti, zlasti za tiste, ki trpijo za alergijami in astmo. Ni vročih površin ali kovinskih robov, kar je značilno za radiatorsko ogrevanje.

Prednosti talnega ogrevanja vključujejo

Preberite več o Warmup-u

warmup

Verjamemo, da zagotavljamo najboljše izdelke, najboljšo storitev, najboljše garancije in jamstva ter najboljše informacije. To ni slepo prepričanje, temveč smo ga gojili in negovali s pomočjo naprednih lastnih raziskovalnih in razvojnih zmogljivosti.

warmup