HomeTalno ogrevanjePodporaNamestitev

Namestitev talnega ogrevanja

Talno ogrevanje je mogoče vgraditi tako v projekte prenove kot novogradnje. Pripravili smo nekaj nasvetov, ki kažejo, kako hitro in enostavno je vgraditi talno ogrevanje.

Kako namestiti talno ogrevanje?

Namestitev talnega ogrevanja lahko izvede pristojna oseba ali strokovni monter. Natančni koraki namestitve so odvisni od tipa ogrevalnega sistema, zato pred začetkom del obvezno preberite priročnik. Vsa električna dela, vključno z ožičenjem in priključitvijo termostata na ogrevalni sistem, mora opraviti kvalificiran električar.

Video vodniki

Videoteka Warmup nudi dostop do podrobnih nasvetov za namestitev talnega ogrevanja. Ti videoposnetki so zasnovani samo kot vodilo, zato upoštevajte celotna navodila za namestitev

Namestitvena garancija

Bili smo prva blagovna znamka na trgu, ki je na svojo ogrevalno žico ponudila garancijo za namestitev SafetyNet™. Če se je med namestitvijo sistema nenamerno poškodoval ogrevalni sistem, ga bomo brezplačno zamenjali. Za organizacijo zamenjave nas pokličite.

Priročniki in navodila

Obiščite našo stran z literaturo izdelkov in poiščite navodila za namestitev ter tehnične specifikacije za vse naše izdelke. Ne glede na to, ali gre za električni sistem talnega ogrevanja, termostat ali drug izdelek iz linije Warmup, ne pozabite vedno natančno prebrati navodil za namestitev in jih upoštevati.