HomeO Warmup-uCertifikati in znamke

Certifikati in znamke

Warmup izdelki za ogrevanje so skladni s predpisi in normativi EU, imajo znak CE in jih je akreditiralo več neodvisnih institucij, kar zagotavlja popolno in določeno zagotavljanje kakovosti.

Akreditacije izdelkov

Naše evropske akreditacije izdelkov vključujejo: BEAB in FIMKO. Poleg tega smo člani BEAMA in TTA ter imamo certifikat BSI ISO 9001.

BEAMA je vodilno industrijsko telo za elektrotehnično industrijo v Združenem kraljestvu in po Evropi. Članstvo Warmup-a v tej neodvisni bazi strokovnjakov in forumu dokazuje, da smo odgovorni dobavitelj talnega ogrevanja.

Združenje TTA predstavlja industrijo zidov in ploščic v Združenem kraljestvu. Smo del tega združenja, da pokažemo, da smo ugledna blagovna znamka talnega ogrevanja, ki se resnično zanima za zagotavljanje najboljših možnih izdelkov in storitev na trgu.

Odobrena oznaka Intertek BEAB

Odobrena oznaka Intertek BEAB 

Odobrena oznaka Intertek BEAB

Odobrena Intertekova oznaka BEAB je evropska varnostna znamka, ki jo vodilni proizvajalci električne energije uporabljajo za podporo oznaki CE in dokazuje skladnost z direktivo o nizki napetosti (LVD).

Odobrena oznaka BEAB je akreditacija, ki dokazuje, da je Intertek preveril varnost naših izdelkov in da je izdelek izdelan v nadzorovani tovarni po sprejetih metodah ter da je Intertek testiral in ocenil naše izdelke.

Vsi Warmup termostati imajo dovoljenje BEAB, kot tudi naše grelne mreže, grelne folije in sistem DCM-PRO. To pomeni, da lahko našim izdelkom zaupate, da vsako leto dobro in učinkovito delujejo ter so varni pri uporabi.

Oznaka odobrene komponente BEAB

Oznaka odobrene komponente BEAB

Oznaka odobrene komponente BEAB

Oznaka odobrene komponente BEAB je oznaka električne varnosti, kar pomeni, da so vodilni neodvisni strokovnjaki za odobritev v Združenem kraljestvu BEAB naše izdelke ocenili po najvišjih evropskih in mednarodnih standardih.

Warmup grelni kabli DWS imajo oznako odobrene komponente BEAB, kar pomeni, da ta izdelek izpolnjuje najvišje varnostne standarde in mu lahko zaupate, da je varen pri uporabi.

Oznaka BEAB tovarniško odobrena

Oznaka BEAB tovarniško odobrena

Oznaka BEAB tovarniško odobrena

Oznaka odobritve tovarne BEAB dokazuje, da je družba BEAB potrdila, da tovarna izpolnjuje najstrožje proizvodne in varnostne standarde, ki jih je treba nenehno vzdrževati, da ohranijo to odobritev. Zato lahko izdelke za ogrevanje izdelujemo v skladu s standardi visoke kakovosti in varnosti, kar daje popolno zagotovilo našim izdelkom.

Oznaka FIMKO

Oznaka FIMKO

Oznaka FIMKO

Akreditacija FIMKO je zasnovana tako, da proizvajalcem pomaga in podpira upravljanje kakovosti njihovih izdelkov in poslovanja.

Grelni kabel WIS in vsi kabli za taljenje snega, vključno s samoregulacijskim kablom, nosijo oznako FIMKO. To pomeni, da se lahko iz leta v leto zanesete na našo paleto zunanjih ogrevalnih sistemov, ki vam nudijo varno in priročno rešitev za ogrevanje na prostem.

ISO 9001

ISO 9001

ISO 9001

Warmup je BSI potrdil s standardom ISO 9001: 2015, najnovejšo različico mednarodno priznanega standarda za sisteme vodenja kakovosti. ISO 9001: 2015 podrobno opisuje zahteve za sisteme vodenja kakovosti, ki temeljijo na naslednjih načelih; močna osredotočenost na stranke s postopkovnim pristopom za podporo operaciji, vključitev najvišjega vodstva z uporabo pristopa k odločanju na podlagi tveganj in nenehno izboljševanje

To potrdilo potrjuje, da upravljamo in vzdržujemo stroge postopke vodenja kakovosti za načrtovanje, razvoj in dobavo naših sistemov. Upoštevanje teh procesov vodi do učinkovitega zagotavljanja rešitev za naše stranke po vsem svetu.

RIBA - CPD

RIBA akreditirani ponudnik CPD

Warmup je pooblaščeni član RIBA CPD Providers Network. Program RIBA CPD je bil zasnovan za arhitekte in druge gradbene strokovnjake, da razvijejo in ohranijo svoje ključne spretnosti in kompetence.

RIBA - CPD

CIBSE akreditirani ponudnik CPD

RIBA - CPD

Warmup je pooblaščeni član izvajalcev tečajev CIBSE CPD. CIBSE je strokovno člansko telo z več kot 21.000 člani v 100 državah po vsem svetu.