HomeO Warmup-uZakaj Warmup

Zakaj Warmup?

Če izberete Warmup kot dobavitelja za projekt, ste lahko prepričani v najsodobnejše tehnologije svetovnega ponudnika.

Zakaj določiti talno ogrevanje Warmup?

Industrija talnega ogrevanja raste z osupljivo hitrostjo, tržna vrednost pa naj bi se v primerjavi z velikostjo trga v letu 2018 povečala za približno 25%.

Poostrena zakonodaja bo verjetno spodbudila graditelje hiš, da uporabljajo talno ogrevanje kot sredstvo za dosego strožjih ciljev energetske učinkovitosti, zato bo posodobitev najnovejših sistemov talnega ogrevanja, tehnologij in najboljših praks pripomogla k določitvi več energetsko učinkovitejših sistemov in v skladu z najnovejšimi zakoni in predpisi. 

Naši izdelki in rešitve so zasnovani z mislijo na naše stranke. Warmup kot vodilni svetovni dobavitelj sistemov in storitev talnega ogrevanja razume, da se morajo strokovnjaki za tehnično znanje in inovativno razmišljanje vedno zanašati na svoje industrijske partnerje.

Naša zgodovina

V zadnjih 25 letih trgovanja je Warmup prodal več kot 3 milijone električnih sistemov za talno ogrevanje. Warmup je kot proizvajalec talnega ogrevanja leta 1994 ugotovil potrebo po celovitih storitvah, ki jih ponujajo izkušeni in zaupanja vredni svetovalci. Zagotavljamo celovite storitve od razumevanja zahtev projektov, oblikovanja učinkovitih postavitev, namestitve celotnih projektov in zagona za vsak projekt.

Naša filozofija

Središče naše filozofije je krepitev zaupanja, ki temelji na petih stebrih naše politike kakovosti.

    Poslanstvo

    Naši predani strokovnjaki vam bodo ponudili ogrevalni sistem, ki ustreza svojemu namenu. Namen je ponuditi popolno ogrevalno rešitev obiskovalcem in stanovalcem v domovih, pisarnah, hotelih, bolnišnicah, domovih za nego, cerkva in številnih drugih lokacijah, kjer ljudje živijo, delajo in se srečujejo, da bi se počutili udobno v nadzorovanem okolju.