HomeO Warmup-uMonterji

Monterji

Sistemi talnega ogrevanja Warmup so priljubljeni med monterji zaradi naše široke palete visoko kakovostnih izdelkov, velike zanesljivosti in vodilnih garancij v industriji.

underfloor heating installers

Vodilni izdelki na trgu, ki so zanesljivi

Warmup se ponaša z najboljšo kakovostjo izdelkov na trgu. Zaupanje v naše izdelke se kaže v naših vodilnih garancijah in akreditacijah, namenjenih našim monterjem in končnim uporabnikom 100% zaupanje v našo blagovno znamko.

Warmup razume, kako delajo monterji, pomen enostavnosti namestitve, stroškovne učinkovitosti in tehnične podpore za zagotovitev uspešnega zaključka projekta, ki ima za posledico zadovoljne stranke. Warmupova telefonska linija za pomoč inštalaterjem poskrbi, da ob nakupu izdelka Warmup ne bomo nikoli razočarali stranke.

Najboljši produkti

Pri nas stavimo na kakovost, da našim strankam zagotovimo le najbolj zanesljive in varne sisteme, ki so na voljo na trgu.

Preberi več...

Najboljše garancije

Ponujamo vam ekskluzivno in edinstveno zbirko garancij na naše izdelke. Prav tako vam nudimo namestitveno garancijo SafetyNet™, kar pomeni, da če se vam ogrevalni sistem med namestitvijo poškoduje, vam ga brezplačno zamenjamo. 

Preberi več...

Najboljše akrediaticije

Warmup električna talna ogrevanja so skladna s standardi EU, z oznako CE in akreditirana s strani več neodvisnih inštitucij vključno z BEAB, FIMKO, CSA, cUL in UL. 

Preberi več...

Najboljša podpora

Nudimo popolno podporo pred, med in po namestitvi vsem strankam, vključno samograditeljem, inštalaterjem, posrednikom in prodajalcem na drobno.

Preberi več...

Najboljše raziskave in razvoj

V lasti imamo več milijonov € vreden EN442-2 raziskovalni in razvojni center v Nemčiji, testne objekte ter nadzorujemo več hiš v uporabi na področju Evrope.

Preberi več...