HomeO Warmup-u

O Warmup-u

Warmup je podjetje s sedežem v Združenem kraljestvu certificirano po standardu ISO 9001, ki od leta 1994 proizvaja in ponuja rešitve za talno ogrevanje. V zadnjih 25 letih smo se razširili po vsem svetu in imamo svoje evropsko vozlišče v Nemčiji. Prodali smo več kot 3 milijone sistemov v več kot 70 državah, podružnice imamo v 11 državah, licencirane trgovske partnerje pa v vseh drugih.

Pogled na Warmup

Warmup je začel in ostaja kot podjetje, ki temelji na znanju in raziskavah, pri čemer je ustvaril lastne vodilne izdelke na svetu. Naša globalna razvojna, proizvodna in prodajna mreža je temelj za nadaljnjo rast. Warmup veliko vlaga v raziskave in razvoj ter na trg prinaša nove in še bolj inovativnejše sisteme.

Izdelki za talno ogrevanje Warmup so v skladu z evropskimi normami, imajo CE oznako in jih akreditirajo različne neodvisne institucije, kar zagotavlja varnost in brezskrbnost.

Zlasti za naše poklicne stranke bodo kakovost in prilagodljivost naših izdelkov, podpora za stranke pred in po prodaji, tehnična pomoč in spletni vodiči pomagali pri vsaki stopnji projekta.

Naša doživljenjska garancija odraža naše zaupanje v naše raziskovalno testiranje in v naše operativne izkušnje. Ponujamo najboljše sisteme, optimalno zasnovane, da delujejo točno tako, kot smo vnaprej svetovali, da bodo – za dobo celotnega življenja. Res je, to je Warmup garancija.

Warmup izdelki in rešitve:

  • Warmup ponuja široko paleto izdelkov in rešitev za učinkovito izpolnjevanje potreb po ogrevanju pri vsakem projektu:
  • Za vse vrste projektov je mogoče ponuditi optimalno rešitev za ogrevanje;
  • Porabo energije je mogoče učinkovito spremljati in s tem zmanjšati stroške energije;
  • Sisteme je mogoče upravljati prek spleta ali integrirati v sistem upravljanja stavb;
  • Poleg tega je mogoče zagotoviti celotno paleto rešitev za taljenje snega, da zaščitite dovoze, poti, stopnice, strehe, žlebove in cevi pred snegom in ledom.

Naša obljuba

Verjamemo, da nudimo najboljše izdelke, najboljšo storitev, najboljše garancije in najboljše informacije. To ni slepo prepričanje, je tisto, kar smo razvili in negovali z našimi naprednimi lastnimi raziskovalnimi in razvojnimi zmogljivostmi.

Naši izdelki so testirani v našem lastnem preskusnem centru v Nemčiji in v različnih evropskih hišah za spremljanje.

Te hiše so v celoti nadzorovane, kar nam omogoča, da sestavimo izredno podrobno zbirko podatkov o zmogljivostih, ki nam daje resnično znanje o tem, kako bo deloval sistem Warmup in koliko energije bo porabil.

 Zakaj Warmup?

Najboljši produkti

Warmup nudi najvišjo kakovost izdelkov. Imamo najrobustnejšo, dvojno izolirano z fluoropolimeri, tanko (premer samo 1,8 mm) grelno žico na trgu. Ta ne bo dvignila višine tal, je odobrena s strani BEAB ter izpolnjuje najvišje varnostne standarde za električno talno ogrevanje. Naši sistemi prihajajo oblikovani v celoti, dobavljivi v kompletu z visoko kakovostnimi komponentami in regulatorji, pripravljeni za vgradnjo ter na voljo v številnih izvedbah in komponentah, kar zagotavlja, da dobite največ za vaš denar in projekt.

Preberi več

Najboljša podpora

Nudimo vodilno pomoč in podporo. Smo edino podjetje, ki ima tehnično telefonsko linijo za vse stranke, od lastnikov stanovanj, monterjev, trgovcev na drobno in na debelo, do vseh ostalih. Ta telefonska številka za pomoč služi vsem strankam za vprašanja, ki se nanašajo od vzpostavitve termostata do vprašanj, ki se nanašajo na vgradnjo električnega talnega ogrevanja.

Preberi več

Najboljše garancije

Vsi naši izdelki so podprti z vodilnimi garancijami kot rezultat obsežnih testiranj in raziskav. Ponujamo vam edinstvena jamstva za nekatere od naših grelnih sistemov. Poleg tega vam ponujamo še SafetyNet™ namestitveno garancijo za grelne žice: če se sistem poškoduje med namestitvijo, ga bomo zamenjati brezplačno (glede na pogoje).

Preberi več

Najboljše raziskave

Raziskave vodijo do odličnosti. Imamo več milijonov € vreden center za raziskave in razvoj po EN442-2 v Nemčiji in več testnih objektov ter spremljamo več hiš po Evropi, kar nam zagotavlja točne informacije o naših produktih ter njihovi energetski učinkovitosti. 

Preberi več

Najboljše akreditacije

Lahko ste prepričani, da imate najboljši sistem na trgu. Naši produkti za električno talno ogrevanje so skladni z direktivami EU, nosijo oznako CE in so akreditirani s strani več neodvisnih inštitucij. Naše akreditacije vključujejo: BEAB, cUL, CSA, FIMKO in UL. 

Preberi več

Zaupanje po celotnem svetu za talno ogrevanje

Prerasli smo v globalno podjetje, ki ponuja specializirane rešitve in izdelke visokega standarda v številnih državah. Nekaj naših uspešno zaključenih projektov poiščite v naših študijah primera.

Oglejte si reference projekta