HomeTalno ogrevanjeVrsta Prostora

Električno talno ogrevanje za vse prostore

Warmup nudi široko paleto električnih sistemov za talno ogrevanje, ki so primerni za vgradnjo v vse prostore hiše in za vse vrste talnih oblog in tal.

Izberite vrsto prostora ❯

Warmup ponuja rešitev talnega ogrevanja za vsak prostor in projekt.

Poiščite distributerja ❯

Iščete distributerja ali monterja? Pišite nam in priporočili vam bomo najbližjo trgovino ali razpoložljivega monterja za vaš projekt.

Zahtevajte ponudbo ❯

Izpolnite obrazec in prejeli boste brezplačno neobvezujočo ponudbo. 

Učinkovita rešitev ogrevanja

Električni sistemi talnega ogrevanja zagotavljajo energetsko učinkovito sodobno rešitev ogrevanja bodisi za eno sobo bodisi za celo hišo. Sistemi omogočajo popolno oblikovalsko svobodo pri prenovi doma in ponujajo nižje dolgoročne obratovalne stroške kot tradicionalni ogrevalni sistemi.

Warmup ponuja široko paleto električnih sistemov za talno ogrevanje, ki so primerni za vgradnjo v vsak prostor in za vse vrste talnih oblog in tal.

Ali lahko talno ogrevanje nadomesti radiatorje?

Talno ogrevanje uporablja tehnologijo sevalne toplote za ogrevanje predmetov in ljudi v prostoru od tal navzgor, v primerjavi z radiatorji s centralnim ogrevanjem, ki se osredotočajo samo na ogrevanje zraka v prostoru. Zaradi tega je električno talno ogrevanje veliko bolj učinkovit ogrevalni sistem kot radiatorji, saj varčuje z energijo, hkrati pa zmanjšuje kroženje prahu in s tem izboljšuje kakovost zraka v katerem koli domu.

Radiatorje je mogoče zamenjati z električnim sistemom talnega ogrevanja. Priporočamo, da opravite izračun toplotnih izgub prostorov, ki se ogrevajo, da se prepričate, da so primerno izolirani in da jih lahko primarno ogreva sistem talnega ogrevanja. Nekateri prostori z manjšimi površinami, na primer majhne kopalnice, bodo morda potrebovali dodatno ogrevanje.

quarto de dormir

Vrsta projekta

Sistemi talnega ogrevanja zagotavljajo zelo prilagodljivo rešitev ogrevanja za vsak dom. Uporabljajo se lahko za ogrevanje samo ene majhne sobe ali pa se lahko namestijo po celotni hiši.

Talno ogrevanje v enem prostoru

Pri prenovi enega prostora v hiši, kot je npr. kopalnica, je električni sistem talnega ogrevanja odlična izbira za zagotavljanje doslednega in udobnega ogrevanja.

Izberite prostor >

Ogrevanje več prostorov

Električno talno ogrevanje je mogoče vgraditi v več različnih prostorov, in sicer v načinu, znanem kot območno ogrevanje. Območno ogrevanje se nanaša na razdelitev sistemov talnega ogrevanja doma na ločena „območja“, ki jih je mogoče za večje udobje in učinkovitost nadzorovati ločeno.

Zahtevajte ponudbo >

Sevalno talno ogrevanje za vse tipe prostorov

Sisteme talnega ogrevanja lahko vgradite v kateri koli prostor. Prostori pa se razlikujejo po velikosti in značilnosti talnih oblog, ki odražajo vrsto prostora, v katerem so nameščene. Na primer dnevne sobe so običajno večje površine, prekrite z leseno talno oblogo ali laminatom, medtem ko so kopalnice majhni prostori, kjer so običajno uporabljene keramične ploščice za talno oblogo. Spodaj si preberite več o talnem ogrevanju v različnih prostorih.

Kopalnica  >

Namestitev talnega ogrevanja v kopalnici bo dodalo razkošje in segrelo hladne ploščice v mrzlem jutru. Za vedno pozabite na hladna tla!

Spalnica  >

Enakomerna porazdelitev toplote in prijetna sobna temperatura naredita talno ogrevanje popolno izbiro za spalnico.

Dnevna soba  >

Kakovost zraka v zaprtih prostorih izboljšuje zmanjšana cirkulacija prahu, dosežena s sevalno toploto.

Kuhinja  >

Električno talno ogrevanje je priljubljena izbira za izboljšanje udobja in energetske učinkovitosti kuhinje.

Prednosti območnega talnega ogrevanja

Namestitev več sistemov talnega ogrevanja olajša funkcijo ogrevanja z območji. Tu je več sistemov razdeljenih na ločena območja, ki jih nadzorujejo termostati, kar povečuje učinkovitost ogrevalnega sistema. Če je bil na primer sistem talnega ogrevanja nameščen v celotnem pritličju, sta lahko hodnik in dnevna soba eno območje, kuhinja pa drugo območje. Zmožnost ogrevanja okoli življenjskega sloga posameznika močno izboljša učinkovitost ogrevalnega sistema in preprečuje nepotrebno zapravljanje energije. Ta stopnja natančnosti se ne more primerjati s tradicionalnimi sistemi centralnega ogrevanja.

piso radiante em toda a habitação
piso radiante em toda a habitação

Stroški električnega talnega ogrevanja

Začetni stroški nakupa in namestitve sistema se razlikujejo, odvisno od projektnih zahtev, vendar povečana učinkovitost sistema omogoča večje prihranke na računih za energijo. Talno ogrevanje deluje pri nižjih temperaturah kot klasično centralno ogrevanje, hkrati pa še vedno zagotavlja enako raven toplote in udobja, kar ima za posledico nižje dolgoročne obratovalne stroške.

Preberite več o stroških talnega ogrevanja >

Garancije 

Vsi sistemi podjetja Warmup so zajeti v obsežnih in vodilnih garancijah na trgu. Garancija SafetyNet pomeni tudi, da če bo monter med namestitvijo po nesreči poškodoval sistem, bo le-ta zamenjan brezplačno.

Preberite več o Warmup-u >

Pametni termostati za večjo energetsko učinkovitost

Energijsko učinkovitost sistema talnega ogrevanja lahko dosežemo z nadzorom sistema s pametnim termostatom Warmup in pripadajočimi aplikacijami za pametne telefone. 4iE termostat WiFi je namenski regulator talnega ogrevanja, ki zagotavlja, da je dom vedno na pravi temperaturi in ob pravem času. Uporaba 4iE skupaj z aplikacijo MyHeating lahko znatno prihrani pri računih za energijo.