Politika zasebnosti

Warmup Plc je podjetje, registrirano v Angliji pod številko podjetja 02955213. Naš registrirani sedež je 702 Tudor Estate Abbey Road London NW10 7UW. Zavezani smo k zagotavljanju zaščite vaše zasebnosti. Ta politika skupaj z našimi določili in pogoji določa osnovo, na kateri bomo obdelovali vse osebne podatke, ki jih zberemo od vas ali nam jih posredujete. Strogo se držimo predpisov o zasebnosti in elektronskih komunikacijah (Direktiva ES) iz leta 2003.

ZAŠČITA VAŠE VARNOSTI

Z nadaljnjo uporabo spletne strani sprejemate te pogoje. 

Morda bomo morali razkriti vaše osebne podatke, če imamo zakonsko dolžnost ravnati v skladu s katero koli zakonsko obveznostjo ali zaradi uveljavljanja ali uporabe naših pogojev in drugih sporazumov. Morda ga bomo morali tudi razkriti, da zaščitimo svoje pravice, lastnino ali varnost naših strank ali drugih, kar vključuje izmenjavo informacij z drugimi podjetji in organizacijami.

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO IN KAKO JIH UPORABLJAMO

Ko uporabljate kateri koli spletni obrazec na našem spletnem mestu, odgovorite na anketo ali sodelujete v natečaju ali promociji, moramo poznati vaše ime in druge podatke, kot so vaš poštni naslov, e -poštni naslov, telefonska številka (ki so vaši osebni podatki).

S predložitvijo teh podatkov se strinjate z našo uporabo podatkov v skladu s to politiko zasebnosti, ki se občasno spreminja. Te podatke zbiramo, da lahko obdelamo vašo zahtevo. Ustrezne informacije nato uporabimo mi, naši zastopniki, podizvajalci.

Zbrane informacije in statistiko lahko uporabljamo tudi za namene spremljanja uporabe spletnega mesta, da bi nam pomagali pri razvoju spletnega mesta in naše storitve, ter lahko takšne zbirne informacije posredujemo tretjim osebam. Ti statistični podatki ne bodo vključevali informacij, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo katerega koli posameznika.

Mi in podjetja v naši skupini vam morda želimo posredovati informacije o posebnih značilnostih našega spletnega mesta ali o kateri koli posebni storitvi ali izdelkih, za katere menimo, da bi vas lahko zanimali. Od teh gradiv se lahko odjavite s klikom na povezavo za odjavo v katerem koli od promocijskih e-poštnih sporočil.

NAŠA UPORABA PIŠKOTKOV, NASLOV INTERNETNEGA PROTOKOLA (IP) IN DRUGE TEHNOLOGIJE ZBIRANJA INFORMACIJ

Informacije, ki jih zberemo iz naslednjih tehnologij, ne navajajo nobene posebne osebe in jih uporabljamo kot statistične podatke samo o naših uporabnikih, ki brskajo po dejanjih in vzorcih.

Podatke o vaši splošni uporabi interneta lahko zbiramo z uporabo datoteke s piškotki. To je majhna besedilna datoteka, ki jo naše spletno mesto vsadi na vaš trdi disk ali napravo, ko obiščete naše spletno mesto in zbira osebne podatke o vas. Piškotek se nato pridobi vsakič, ko obiščete naše spletno mesto, zaradi česar ni potrebe po ponovnem vnašanju registracijskih podatkov ob vsakem obisku in vam omogoča, da izkoristite nekatere funkcije.

Prav tako lahko zbiramo podatke o vašem računalniku, vključno z imenom vaše domene, naslovom IP, operacijskim sistemom, različico brskalnika, kako dolgo ostanete na strani, potjo, po kateri ste se pomikali po straneh, in spletnim mestom, ki ste ga obiskali pred dostopom do našega spletnega mesta. .

Lahko se odločite, da zavrnete naš sprejem, tako da aktivirate nastavitev v vašem brskalniku, ki vam omogoča, da zavrnete nastavitev piškotkov. Če pa izberete to nastavitev, ne boste mogli dostopati do določenih delov našega spletnega mesta. Če niste prilagodili nastavitve brskalnika tako, da zavrača piškotke, bo naš sistem izdal piškotke, ko se prijavite na naše spletno mesto. Sodobni brskalniki nudijo možnost zasebnega krmarjenja po spletu z uporabo “zasebnega načina brskanja” ali pa uporabite proxy strežnik, ki spletnim uporabnikom omogoča ogled strani prek spletnega strežnika tretje osebe.

SPREMEMBE 

Warmup Plc bo obvestil vse člane o vseh spremembah svoje politike zasebnosti. Če se Warmup Plc odloči spremeniti svojo politiko zasebnosti, bo te spremembe objavil na tej strani, tako da boste vedno seznanjeni s tem, kako Warmup Plc uporablja vaše osebne podatke.

POVEZAVE S TEGA MESTA DO DRUGIH

Naše spletno mesto lahko občasno vsebuje povezave do spletnih mest naših partnerskih omrežij, oglaševalcev in podružnic. Če sledite povezavi na katero koli od teh spletnih mest, upoštevajte, da imajo ta spletna mesta svojo politiko zasebnosti in da za te politike ne prevzemamo nobene odgovornosti ali odgovornosti. Prosimo, preverite te pravilnike, preden na teh spletnih mestih posredujete kakršne koli osebne podatke.

KAKO KONTAKTIRATI WARMUP

Pozdravljamo vaše poglede na našo spletno stran in našo politiko zasebnosti. Če nas želite kontaktirati z vsemi vprašanji ali komentarji, nam pošljite e -pošto na si@warmup.com