HomeTalno ogrevanjeVodno talno gretje

Vodno talno ogrevanje

Širok izbor vodnih sistemov talnega ogrevanja za vse vrste tal.  Vodno talno ogrevanje sistemi so odlična izbira za nove projekte in projekte samogradnje. Vodno talno ogrevanje, imenovano tudi sistemi vodnega talnega ogrevanja, je priljubljena izbira pri novogradnjah. Ti sistemi za ogrevanje uporabljajo vodo, zato so lahko praktično povezani s katerim koli virom toplote od standardnega kotla do novejših trajnostnih tehnologij, kot so sončna toplotna energija ali toplotne črpalke.

Zahtevajte ponudbo ❯

Izpolnite obrazec in prejeli boste brezplačno neobvezujočo ponudbo.

Poiščite distributerja ❯

Iščete distributerja ali monterja? Pišite nam in priporočili vam bomo najbližjo trgovino ali razpoložljivega monterja za vaš projekt.

Warmup sistemi vodnega talnega ogrevanja

Naš izbor sistemov vodnega talnega ogrevanja je popoln za novogradnje. Ti sistemi zagotavljajo nizke dolgoročne obratovalne stroške in uporabljajo razdelilnik za talno ogrevanje za distribucijo tople vode po ceveh, nameščenih v podlago.

➝ Ogrevalne cevi črpajo vodo v tokokrogih, vgrajenih v tla.

➝ Priporočljivo za novogradnje in velike prostore.

➝ Najnižji dolgoročni obratovalni stroški.

➝ Združljivo s toplotnimi črpalkami in tradicionalnimi viri toplote.

VLo Ultra-12

VLo Ultra-12

Nizkoprofilni sistem VLo Ultra-12 je kot nalašč za projekte prenove z neizoliranimi tlemi, saj doda le 18 mm nadgradnje tal.

VLo Nexxa-12

VLo Nexxa-12

Kastelni sistem Warmup VLo Nexxa-12 je nizkoprofilni vodni talni ogrevalni sistem, razvit za uporabo z izoliranimi podlagami.

Clypso sistem

Clypso sistem

Sistem Warmup Clypso je zasnovan za uporabo v tleh z estrihom. Idealen je, če imate v prihodnosti željo tudi po zamenjavi talne obloge (lesena, tekstilna ali vinilna).

Panelni sistem Nexxa

Panelni sistem Nexxa

Panelni sistem Warmup Nexxa omogoča najnatančnejšo vgradnjo vodnega talnega ogrevanja v estrih.

Rešitev za vodno talno ogrevanje po meri

Sistemi za vodno talno ogrevanje Warmup so zasnovani in dobavljeni s celotnim kompletom visokokakovostnih komponent in krmilnikov, ki so pripravljeni za vgradnjo. Sistemi so na voljo v številnih konfiguracijah in sestavnih delih, za katere je zagotovljeno, da bodo popolnoma ustrezali projektu in proračunu. Vsak sistem, ki ga ponudimo, je prilagojen v fazi načrtovanja projekta, da se doseže optimalno ravnovesje med zmogljivostjo in učinkovitostjo sistema. Ko je sistem dokončan, doživljenjska garancija za naše ogrevalne cevi zagotavlja pravo gotovost, da bo sistem deloval še naprej.

Pri izbiri vodnega talnega ogrevalnega sistema odločata dva glavna dejavnika: tip podlage in tip končnega talne obloge.

sistem vodnega talnega ogrevanja, nameščen v spalnici
Večplastni pogled na Nexxa-12

Nizkoprofilni vodni talni sistemi

Warmup linija VLo je naša nova kolekcija vodnih sistemov talnega ogrevanja z nizkoprofilno zasnovo, zaradi česar so idealni za projekte, kjer je potreben najmanjši možen dvig višine tal. Naj gre za prenovo doma, s fiksno višino stropa ali gradnjo novega objekta od začetka, je sistem talnega ogrevanja VLo odličen način, kako v projekt vnesti toploto in razkošje talnega ogrevanja. Vsi sistemi VLo se lahko uporabljajo s širokim izborom talnih oblog in se lahko vgradijo s tradicionalnimi viri toplote ali toplotnimi črpalkami.

Ogrevalne cevi

Warmup ponuja ogrevalne cevi 12 mm in 16 mm, ki zagotavljajo najboljši možni sistem, prilagojen vsakemu posameznemu projektu, namestitvi in proračunu.

Večplastni pogled na sistem Clypso

Komponente

Cevi

Cevi PE-RT

Warmup sistemi so na voljo z izbiro med

No-break Space 2 vrstama cevi: PE-RT 16 mm in PE-RT 12 mm – prilagojene za specifične inštalacije in proračune.

Razdelilnik

Razdelilnik Warmup je izdelan iz nerjavečega jekla in omogoča regulacijo vode za do 12 krogov talnega ogrevanja.

Nadzorni center

Vsi sistemi potrebujejo nadzorni center, ki sodeluje s termostati in virom toplote, kot je kotel ali toplotna črpalka.