HomeTalno ogrevanjeGrelne mrežeStickyMat 3D

Grelna mreža StickyMat 3D

Inovativna električna grelna mreža, ki zagotavlja toploto hladnim stenskim ploščicam.

Grelna mreža StickyMat 3D

Grelna mreža StickyMat 3D

Grelna mreža StickyMat 3D

Inovativna električna grelna mreža, ki zagotavlja toploto hladnim stenskim ploščicam.

Glavne značilnosti

Močna samolepilna podloga

Enostavna za pritrditev in postavitev na konstrukcijo

Ultra tanek grelni kabel debeline 1,8 mm

Omogoča polaganje ploščic direktno čez grelno mrežo

Hitra namestitev

Na voljo v različnih velikostih, primernih za kopalnico

Posebej zasnovano za ogrevanje sten, na katerih so položene keramične ploščice 

Sistem StickyMat 3D, ki se uporablja skupaj z rešitvijo talnega ogrevanja Warmup, je idealen za ustvarjanje 360º občutka toplote v kopalnici. Razvil ga je naš inženirski tim in ga priporoča za vgradnjo na stene, ki so obložene s ploščicami iz keramike, kamna ali porcelana. Grelni kabel za ogrevanje je že pripravljen in pritrjen na samolepilno mrežico za brezhibno namestitev.

Posebej zasnovano za ogrevanje sten

StickyMat 3D za luksuzno ogrevano steno 

Uporaba zidnega ogrevanja skupaj s sistemom talnega ogrevanja Warmup je prihodnost energetsko učinkovitega ogrevanja domov, sistem za ogrevanje sten StickyMat 3D pa ponuja vrhunsko sevalno tehnologijo za povečanje udobja in topline kopalnice. Ne glede na to, ali gre za obnovo obstoječega prostora ali za ogrevanje novogradnje, je električna rešitev za ogrevanje sten idealna za ogrevanje hladnih sten ter hkrati prinese v kopalnico pridih luksuza.

Posebej zasnovano za ogrevanje sten

Edinstvena 360° tehnologija

StickyMat 3D ima 100-odstotno neprekinjeno zemeljsko pletenico, zaradi česar je popolnoma skladna z najnovejšimi predpisi za uporabo v stenskem ogrevanju. Uporablja ultra tanek, 1,8-milimetra debeline grelni kabel, ki je dvojno izoliran z naprednim fluoropolimerom, zaradi česar je izjemno robusten in enostaven pri preplastitvi z ploščicami. StickyMat 3D je na voljo v nominalni moči 200 W/m², kar zagotavlja najhitrejše čase segrevanja, naročite pa lahko v velikostih od 0,5 do 2m².

Edinstvena 360 ° tehnologija

Skrajša čas namestitve za 35%

StickyMat 3D ponuja zelo hiter čas namestitve. V vzporednih linijah preprosto razgrnite grelno mrežo široko 0,5 m in jo pritrdite neposredno na podlago. Lepilo na mrežici, ki je občutljivo na pritisk, močno pričvrsti StickyMat 3D grelno mrežo na steno, kar zagotavlja nemoten in enostaven nanos lepila za ploščice, hkrati pa omogoča preprogi, da jo lahko po potrebi tudi prestavite. Če želite pokriti površino, ki je večja od največje razpoložljive velikosti grelne mreže, lahko uporabite tudi kombinacijo več kosov grelnih mrež StickyMat 3D za večjo pokritost.

Sistem StickyMat 3D je odobren s certifikatom BEAB in oznako CE, izpolnjuje najvišje varnostne standarde, ima doživljenjsko garancijo ter Warmup namestitveno garancijo SafetyNet.

Skrajša čas namestitve za 35%

Združljivo s prevlečenimi izolacijskimi ploščami 

Izolacija je nujna za povečanje energetske učinkovitosti katerega koli talnega ali stenskega ogrevalnega sistema, StickyMat 3D pa je zasnovan tako, da ga lahko namestimo s toplotno izolacijskimi ploščami Warmup. Izolacijske plošče izboljšajo odzivnost sistema. 

Združljivo s prevlečenimi izolacijskimi ploščami

Nadzorujte stensko in talno ogrevanje z istim termostatom 

Stenski sistem ogrevanja StickyMat 3D je mogoče upravljati z istim termostatom, ki se uporablja za krmiljenje sistema talnega ogrevanja. Če na en termostat namestite sistem talnega in stenskega ogrevanja, je treba termostat priključiti tako, da odvzame odčitke talnega senzorja. Na en termostat lahko priključimo največ dva ogrevalna sistema; v kolikor želimo priključiti več, je za varno uporabo potrebno uporabiti povezovalno omarico. Termostat mora biti nameščen na drugi steni (ne na ogrevani), tako da ima vgrajeni senzor zraka natančno odčitanje temperature v prostoru.

Nadzorujte stensko in talno ogrevanje z istim termostatom

Kot nalašč za ogrevanje kopalnic 

Naš edinstven sistem za stensko ogrevanje je idealen, če želite dodati dodatno površino ogrevanja v kopalnico, kjer je malo prostora. Namestitev sistema v kopalnici odstrani potrebo po tradicionalnih obsežnih radiatorjih, kar omogoča veliko večjo svobodo oblikovanja in opremljanja. Nežna toplota, ki jo proizvaja sistem, je idealna za moderno prho iz keramičnih ploščic in spremeni kopalnico v osebno zdravilišče.

Kot nalašč za ogrevanje kopalnic

Preprečuje nastajanje kondenza na stenah kopalnice 

Stensko ogrevanje pomaga odpraviti značilno kondenzacijo, ki se hitro oblikuje na stenah kopalnice, zato ohranja prostor bolj suh in svež. Ta lastnost je dodatna prednost zmanjšanja kopičenja možnih plesni v ogrevanih prostorih – dramatično izboljšanje ozračja kopalnice ali mokre sobe.

Preprečuje nastajanje kondenza na stenah kopalnice

Garancija

SafetyNet™ namestitvena garancija

Z garancijo SafetyNet™ vam bo Warmup zamenjal vrnjen poškodovan grelni kabel za novega BREZPLAČNO; brez vprašanj.

Doživljenjska garancija

Ta izdelek prihaja z doživljenjsko garancijo. Prepričani smo v kvaliteto naših produktov.

Delovna napetost 230 V AC ±15%, 50 Hz
Širina preproge 50 cm
Debelina preproge 3 mm
Notranja/zunanja izolacija Napredni fluoropolimeri (ETFE)
Izhodna moč 200 W/m²
Dolžina priključnega kabla 3 m
Certifikati in oznake EUFH heating mat approvals EUFH heating mat approvals
Model Področje ogrevanja
(m²)
Dimenzije
(m)
Moč
(W)
Jakost toka
(A)
Odpornost
(Ω)
2SMFW0.5 0,5 1 x 0,5 100 0,43 529
2SMFW1 1,0 2 x 0,5 200 0,87 265
2SMFW1.5 1,5 3 x 0,5 300 1,30 176
2SMFW2 2,0 4 x 0,5 400 1,74 132

Potrebujete tudi

termostati

Termostati

Izbira pravega termostata je ključnega pomena za zagotovitev, da ogrevalni sistem deluje učinkovito, enostavno in po vaših željah. 

Ogled termostatov
Prevlečene izolacijske plošče

Izolacijske plošče

Uporaba izolacijskih plošč v kombinaciji z električnim talnim ogrevanjem znatno zmanjša čas segrevanja in porabo 

Ogled izolacijskih plošč