HomeTermostatiAplikacija MyHeating

Aplikacija MyHeating

Če želite kar najbolje izkoristiti WiFi termostat 6iE, prenesite Warmup-ovo aplikacijo MyHeating za pametne telefone. MyHeating omogoča edinstvene funkcije, kot so SmartGeo™, podatke o porabi energije in obratovalnih stroških, prilagajanje termostata in daljinsko upravljanje ogrevanja. Na voljo za pametne telefone z operacijskima sistemoma iOS in Android ter z nekaterimi funkcijami prek računa MyWarmup v spletnih brskalnikih.

Aplikacija MyHeating

Brezplačna aplikacija MyHeating je preprosta in enostavna za uporabo

Aplikacija MyHeating, ki komunicira s termostatom od koder koli, omogoča upravljanje ogrevalnega sistema s pametnih telefonov. Naša vgrajena tehnologija SmartGeo samodejno in brez napora upravlja ogrevalni sistem – optimizira porabo energije in vam nudi eno skrb manj.

Če se ne odločite za uporabo SmartGeo, uporabite aplikacijo MyHeating za enostavno programiranje termostata. Warmup uporablja tehnologijo Natural Language Programming™, katera naredi optimizacijo ogrevanja gladek, intuitiven proces.

Programiranje v preprostem jeziku

Z uporabo znanih izrazov in stavkov za razumevanje posebnih zahtev za program ogrevanja sistem govori preprost jezik. Na primer “Kdaj se zbudiš?”

warmup heating controller iphone app

Dva načina nadzora

MyHeating by Warmup za iOS in Android
Brezplačna aplikacija MyHeating deluje s pametnimi telefoni iOS in Android ter omogoča dostop do SmartGeo in hiter nadzor nad sistemom.

my.warmup.com za namizne in prenosne računalnike ter spletne brskalnike
Uporabite my.warmup.com brezplačno s katerim koli namiznim ali mobilnim spletnim brskalnikom za upravljanje računa Warmup, nadzor ogrevanja in ogled porabe energije.

Kako aplikacija MyHeating pomaga prihraniti denar?

Warmup-ova aplikacija MyHeating nenehno komunicira s pametnim termostatom. Večina ljudi ima svoj telefon pri sebi ves dan, kar aplikaciji omogoča, da se nauči rutine z lokacijskimi storitvami, vgrajenimi v pametne telefone (brez sledenja natančnim lokacijam). Po nekaj tednih uporabe novega pametnega termostata bo aplikacija MyHeating dobro razumela uporabnikove rutine. To znanje bo uporabil za optimizacijo urnikov ogrevanja in omogočil cenovno najučinkovitejšo rešitev porabe energije.

smartphone heating control systems ipad

Napredni nadzor

Naša funkcija SmartGeo v aplikaciji MyHeating se uči stopnje segrevanja in ohlajanja doma, da samodejno nastavi najučinkovitejše temperature, ko so uporabniki odsotni, kar zmanjša porabo do 25%

SmartGeo

SmartGeo je edinstvena tehnologija, ki jo je razvil Warmup in je vgrajena v aplikacijo MyHeating, ki uporablja napreden algoritem za razumevanje najučinkovitejših nastavitev ogrevanja. Deluje samodejno, uči se rutine in lokacije prek komunikacije v ozadju s pametnimi telefoni in znižuje temperature, ko so uporabniki odsotni, le da jih dvigne na idealno temperaturo udobja v času prihoda doma. Vse brez nastavitve zapletenih programov.

SmartGeo je veliko naprednejša tehnologija od druge pogosto uporabljene programske opreme za upravljanje ogrevanja.

  • Za razliko od tehnologije zaznavanja zasedenosti, ki ogrevalni sistem opozori le, ko je uporabnik doma, SmartGeo sproži ogrevanje doma postopoma v času prihoda.
  • V nasprotju s tehnologijo Geo-Fencing Technology, ki ogrevalni sistem opozori le, ko uporabniki zapustijo ali vstopijo v sistemsko mejo in s tem povzročijo znatno izgubo energije, SmartGeo natančno prebere lokacijo in ustrezno nadzira ogrevanje.

Combining location-based technology with routine-learning skills, SmartGeo optimises the heating system, effortlessly and automatically.

SmartGeo deluje z lokacijskimi storitvami, vgrajenimi v pametne telefone, in se edinstveno uči tudi rutin. Za razliko od drugih sistemov se dom samodejno ogreje ob pravem času in je ob prihodu domov vedno prijetno toplo, tudi če je nepričakovan prihod. Vse to deluje veliko bolj učinkovito kot pri drugih sistemih, kadar se zgodi, da bo uporabnik dlje časa odsoten, na primer v službi.

Enaka varnost kot spletno bančništvo

Varnost jemljemo zelo resno. Zato so naši uporabniški podatki zaščiteni po istem standardu, kot se uporablja v spletnem bančništvu. To pomeni, da so posamezni podatki šifrirani do te mere, da niso berljivi. Naša raven šifriranja je enaka stopnji tajnosti tajnih datotek.

Ne samo, da so podatki varni, SmartGeo deluje, ne da bi kdaj vedel za dejansko lokacijo – nikoli ne sledi prek signala GPS, ampak namesto tega izračuna približno razdaljo od doma.