HomeO Warmup-uGarancije

Najboljše garancije

Za vse naše izdelke ponujamo vodilna jamstva na trgu.

Z več kot 25-letnim strokovnim znanjem na področju ogrevanja domov po vsem svetu smo prepričani v svoje vrhunske raziskave in oblikovanje izdelkov, številni naši sistemi talnega ogrevanja pa imajo doživljenjsko garancijo.

Razumemo tudi, da se med namestitvijo lahko naredijo napake; zato nudimo tudi našo priznano garancijo za namestitev SafetyNet. Ta nudi zaščito v primeru nenamerne poškodbe sistema talnega ogrevanja med namestitvijo sistema in krije brezplačno zamenjavo.

Warmup garancije

Dolge garancijske dobe za naše izdelke so mogoče zahvaljujoč naši zavezanosti raziskavam in razvoju, stalnemu zagotavljanju kakovosti v procesu z ISO 9001 in zahtevam preskušanja več regulativnih institucij. Zato ne verjamemo, da so vsa jamstva enaka. Svetujemo, da pred nakupom preverite dejansko vsebino garancij drugih podjetij. Warmup garancije imajo zagotovljeno raven akreditacije, močno finančno podporo in več kot 25 let delovanja na trgu.

Trajanje garancije

Vsi Warmup izdelki so garantirani, če je izdelek v 30 dneh registriran pri podjetju Warmup in ga v skladu s predpisi namesti usposobljen izvajalec. 

Temperaturni regulatorji >

Vsi Warmup termostati, krmilniki in senzorji so garantirani za obdobje 3 let.

Warmup grelni kabel DWS – Doživljenjska garancija

Warmup grelne mreže SPM – Doživljenjska garancija

Warmup DCM-PRO sistem – Doživljenjska garancija

Warmup grelne mreže PVC – 10 letna garancija

Warmup grelni kabel WIS – Doživljenjska garancija

Warmup grelne folije WLFH – 15 letna garancija

Warmup grelne mreže StickyMat 3D – Doživljenjska garancija

warranty-Lifetime     warranty-15Year     warranty-10Year

Vse Warmup izolacijske plošče imajo garancijo 5 let.

warranty-30Year

SafetyNet™ namestitvena garancija

Bili smo prva blagovna znamka na trgu, ki je ponudila garancijo za namestitev SafetyNet™ na naše grelne žice.

Če se sistem po naključju poškoduje med namestitvijo in pred nadaljnjo preplastitvijo (estrih, polaganje ploščic,…), ga bomo brezplačno zamenjali. Garancija za namestitev SafetyNet™ ne zajema nobene druge vrste škode, napačne uporabe ali nepravilne namestitve zaradi neprimernega lepila ali podlage, na stranko ali monterja pa je dovoljen en brezplačen nadomestni sistem. Obrnite se na nas v 30 dneh od nakupa izdelka, da bomo organizirali zamenjavo, ki vam jo bomo poslali.