HomeTalno ogrevanjeTalna izolacija

Talna izolacija

Uporaba toplotne izolacije z električnim talnim ogrevanjem občutno zmanjša čas ogrevanja in stroške energije.

Zakaj namestiti talno izolacijo?

Sistemi talnega ogrevanja segrevajo prostore veliko hitreje kot tradicionalni centralno ogrevani radiatorji in za to potrebujejo manj energije. Da bi ogrevalni sistem postal še učinkovitejši in da bi privarčevali še več denarja pri računih za energijo priporočamo, da namestite izolacijo, ki deluje skupaj s sistemom talnega ogrevanja.

Izolacija tal je pomembna za zmanjšanje toplotnih izgub in tudi hitro izboljša odzivni čas segrevanja z talnim ogrevanjem

Prednosti talne izolacije

Warmup toplotna izolacija močno zmanjša izgubo toplote, ohranja toploto v prostoru, prihrani pa tako energijo kot denar. Ko grelec ogreva na optimalno ugodno temperaturo, izolacija to toploto poveča in jo enakomerno porazdeli v prostoru.

Večja energetska učinkovitost

Verjamemo, da debelejša je izolacija pod talnim ogrevanjem, večja je energetska učinkovitost, vendar debelina izolacije vpliva na končno višino tal. Warmup izolacije so na voljo v različnih debelinah in velikostih, da bi vam zagotovili optimalno rešitev za vaš projekt za preprečevanje izgub energije.

Primerno za vse podlage

Naši izolacijski izdelki so primerni za uporabo na vseh različnih podlagah in jih je mogoče uporabiti z vsemi talnimi oblogami. Nekateri sistemi talnega ogrevanja potrebujejo posebno kombinacijo izolacije in dodatkov za uspešno rešitev ogrevanja. Spodaj najdete podrobnosti teh izdelkov.

Za uporabo v katerem koli projektu

Vsi naši izolacijski izdelki so primerni za namestitev v novogradnje ali obnove. Pri uporabi v starejših nepremičninah z visokimi toplotnimi izgubami morda talno ogrevanje z izolacijo ne bo zagotovilo potrebne toplotne moči za optimalno udobje. Priporočamo, da pred pričetkom vašega projekta izvedete izračun toplotnih izgub.

 Pregled izolacij

Warmup ponuja različne vrste talnih izolacij, primerne za uporabo z našimi električnimi sistemi talnega ogrevanja. Če nameravate uporabiti drugo vrsto izolacije se prepričajte, da ostajajo glavne toplotne lastnosti in združljivost s talnim ogrevanjem. Naša ponudba izolacijskih izdelkov povečuje energetsko učinkovitost in krajša odzivne čase sistemov električnih talnih ogrevanj. V nadaljevanju izveste več o edinstvenih lastnostih vsakega izdelka:

Izolacijska plošča iz ekstrudiranega polistirena, ki je na obeh straneh prevlečena z tanko cementno polimerno malto, v katero je vtrjena mrežica iz steklenih vlaken.

Poglej izdelek

Ultralight je inovativna izolacijska rešitev, ki uporablja ločilni sloj in aluminijasto sredico za enakomernejše in hitrejše segrevanje ter večje prihranke pri računih za energijo.

Poglej izdelek

Mehka izolacijska podloga je tanka izolacijska podloga iz polistirena z učinkovitimi akustičnimi lastnostmi za zmanjšanje kontaktnega hrupa.

Poglej izdelek

Vodoodporna izolacijska plošča iz ekstrudiranega polistirena. Grelnih kablov ni mogoče namestiti neposredno na izolacijsko ploščo.

Poglej izdelek

Dvojna zaključna podloga je prosto-plavajoča podloga za uporabo pod preprogo, vinilom in linolejom kot zaključno talno oblogo.

Poglej izdelek