HomeO Warmup-uRaziskave in razvoj

Najboljše raziskave in razvoj

Z našo predanostjo raziskavam in razvoju (R&R) ter storitvam za stranke lahko ponudimo tehnološko napredne sisteme talnega ogrevanja, ki zagotavljajo najvišje standarde kakovosti izdelkov, zmogljivosti in zadovoljstva kupcev.

Vodenje raziskav in razvoja

Vodenje raziskav in razvoja

Tehnološki razvoj

Z nenehnimi naložbami v raziskave in razvoj lahko predvidevamo in se odzivamo na prihajajoče industrijske trende in tehnološki razvoj. To zagotavlja hiter dostop do najnovejših inovacij, kar zadeva zasnovo talnega ogrevanja, energetsko učinkovitost in zmanjšanje emisij CO₂.

Lastniške informacije

Naš večmilijonski raziskovalni center EN442-2 v Nemčiji, interni testni objekti in nadzorovane hiše po vsej Evropi zagotavljajo najnovejše lastniške informacije o izdelkih in tehnikah energetske učinkovitosti.

Vodenje raziskav in razvoja
Interno raziskovalno središče EN442-2

Interno raziskovalno središče EN442-2

Interno raziskovalno središče EN442-2

Stalno izboljševanje

Naš raziskovalni center EN442-2 v Nemčiji se uporablja za nenehno preizkušanje in razvijanje novih novosti pri talnem ogrevanju. Raziskovalni center vodijo skupaj z oddelkom za razvoj izdelkov, kjer izvajamo vrsto ločenih testov v različnih okoljih in analiziramo rezultate v našem namenskem centru za analizo.

Preizkusi lahko segajo od novih vrst in formatov žic, konfiguracij krmiljenja sistema do preizkušanja materialov za izdelke naših partnerjev. To pomeni, da imamo vodilno znanje v industriji in najnovejše informacije o energetski učinkovitosti in delovanju naših sistemov v različnih pogojih.

Inovacije

Tovrstne naložbe v raziskave in razvoj so bistvenega pomena za naše poslovanje. To raziskovalno središče je osrednji vir za izume, inovacije in izboljšave. Rezultate, izkušnje in znanje delimo z našimi pisarnami in poslovnimi partnerji po vsem svetu, zaradi česar je Warmup globalno zaupanja vredna blagovna znamka.

Nadzorovani stanovanjski program po zasedbi

Nadzorovani stanovanjski program po zasedbi

Realni tekoči stroški

Naš program spremljanja zasedenosti stanovanj je izhajal iz potrebe po boljšem napovedovanju prihodnjih stroškov porabe energije v hišah in zagotavljanju zelo podrobnih informacij o energetski učinkovitosti talnih ogrevalnih sistemov Warmup.

Informacije se zbirajo vsakih nekaj minut preko številnih drobnih senzorjev. Ti so strateško nameščeni v vsakem območju za primerjavo talne, zračne in zunanje temperature ter pogosto drugih odčitkov, kot so vlaga in temperatura sevanja.

Energetska učinkovitost

Ta program omogoča podroben pregled količine energije, ki je dejansko potrebna za ustvarjanje idealnih življenjskih pogojev. To primerjamo z informacijami našega raziskovalnega centra v Nemčiji, da bi ustvarili zelo napovedni model, ki omogoča odgovore na ključna vprašanja o stroških talnega ogrevanja in prihrankih, doseženih s sistemi za ogrevanje. Sem spadajo odgovori na vprašanja iz naslova „Koliko bo stalo ogrevanje moje nove, šele zgrajene hiše?“ do »Koliko bom prihranil z uporabo sevalnega talnega ogrevanja Warmup namesto z radiatorji v tej hiši?«.

Nadzorovani stanovanjski program po zasedbi