GDPR – Naša zaveza

To obvestilo povzema, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki v skladu z zakonodajo o varstvu podatkov. Za podrobnejše informacije obiščite naš pravilnik o zasebnosti.

Brskanje po naših straneh 

Zbirajo se anonimni podatki internetnega dnevnika, vzorci obnašanja in število obiskov strani. Piškotki se pridobijo vsakič, ko obiščete našo spletno stran, zato vam ni treba znova vnašati podatkov o registraciji ob vsakem obisku. Piškotke je mogoče onemogočiti v vašem brskalniku, vendar upoštevajte, da to lahko prepreči popolno delovanje našega spletnega mesta.

Izpolnjevanje obrazcev na naši spletni strani

Vaše ime in naslov sta potrebna, da bomo lahko odgovorili na vaše povpraševanje ali zahtevo. Vaši podatki bodo posredovani samo pooblaščenim tretjim osebam (zastopnikom v državi), da bi odgovorili na vaše povpraševanje. Če izpolnite obrazec za hitro ponudbo, bomo posredovane podatke hranili tri mesece po dolžini časovnega okvira projekta, ki ste ga izbrali.

Registracija pametnega termostata

We need to collect personal data to link the Smart Thermostat to the correct home owner. Data will be kept for the length of registration of the device plus fifteen years from the last contact date- a polling thermostat is deemed as the last contact.

The associated MyHeating app links to a third-party tariff comparison site to enable the Autoswitch function. Your personal data is needed to activate Autoswitch. The comparison site will not pass information to any other company besides the supplier you selected.

Interakcija z nami na družbenih medijih

Če želite sodelovati v kakršnih koli razpravah ali se odzvati na promocije na teh spletnih mestih, boste morali posredovati osebne podatke. Ne zbiramo nobenih osebnih podatkov, razen tistih, ki jih zbira samo spletno mesto družbenih medijev.

Pridobitev soglasja za prejemanje trženjskih informacij

Za vse stranke, ki so se odločile za prejemanje tržnih sporočil od nas, spoštujemo njihovo pravico, da si pozneje premislijo; zato v vsa marketinška e-poštna sporočila vključimo možnost odjave.

Varnost in zasebnost podatkov

Podatki se hranijo na varnih strežnikih. Šifriranje uporabljamo za zaščito vaših osebnih podatkov pred izgubo, krajo in zlorabo ter pred nepooblaščenim dostopom in razkritjem. Vaših podatkov ne bomo posredovali tretji osebi brez vašega predhodnega dovoljenja.

Vaše pravice do osebnih podatkov 

Imate pravice v zvezi s svojimi podatki, ki jih hranimo, ki jih lahko uveljavite tako, da nas kontaktirate na: personaldata@warmup.com ali pišete na: Warmup Plc. Zahteva za podatke, 702 Tudor Estate, Abbey Road, London NW10 7UW. 

Hvaležni bi bili, če bi jasno navedli razlog za svojo zahtevo; to bomo pregledali in naša pooblaščena oseba za varstvo podatkov vam bo odgovorila v roku enega meseca po prejemu. Upoštevajte, da vse pravice ne veljajo v vseh okoliščinah, v tem primeru vas bomo o tem obvestili.