HomeTermostati

Termostati in regulatorji ogrevanja

Izbira pravilnega nadzornega sistema je ključnega pomena za zagotovitev, da vaš ogrevalni sistem deluje na najboljši možni način, učinkovito in enostavno. Da vam lahko ponudimo optimalno rešitev za ogrevanje, Warmup ponuja širok izbor temperaturnih regulatorjev, od enostavnih ročnih termostatov do najnovejših digitalnih programskih termostatov z daljinskim upravljanjem. Warmup vam bo pomagal pri izbiri najboljšega kontrolnega sistema glede na vaše individualne potrebe ogrevanja, življenjski stil in proračun.

Kategorije Warmup termostatov

Z več kot 25 -letnimi inovacijami in strokovnim znanjem Warmup-ova ponudba termostatov za talno gretje ponuja najboljše rešitve pri upravljanju ogrevanja.

Ne glede na to, ali gre za preprost termostat za talno ogrevanje na osnovi številčnic ali tehnološko napreden krmilnik za talno gretje – imamo na voljo različne možnosti, ki ustrezajo vsem zahtevam ogrevanja. Izognite se izgubi energije in prihranite pri računih za energijo z namestitvijo termostata za talno gretje Warmup.

Pametni termostati

Delujejo samodejno z brezžično komunikacijo in tehnologijami, ki temeljijo na aplikacijah – v serijo pametnih termostatov Warmup spadajo naši najnaprednejši regulatorji za ogrevanje. 

Preberi več

Programski termostati

Preprostejši od naših pametnih termostatov, programski termostati omogočajo programiranje uporabe ogrevanja in prilagajanje urnika ogrevanja.

Preberi več

Ročni termostati

Za upravljanje talnih ogrevalnih sistemov lahko ponudimo celo še preprostejše termostate na osnovi številčnic; to so ročni termostati. Enostavni za uporabo – samo zavrtite gumb na številčnici in ste že nastavili ciljno temperaturo.

Preberi več

Naša celotna paleta termostatov za talno gretje

Ali veste, kateri tip termostata je primeren za ogrevalni sistem vašega projekta? Spodaj si oglejte celotno paleto krmilnikov talnega ogrevanja Warmup.

Odlikuje ga napredna tehnologija za maksimalno energetsko učinkovitost sistema talnega ogrevanja, ki pomaga zmanjšati račune za energijo

Oglejte si izdelek

Warmup Element WiFi termostat je bil zasnovan z mislijo na preprostost in elegantno funkcionalnost. Vsem električnim talnim sistemom prinaša energetsko učinkovit nadzor ogrevanja.

Oglejte si izdelek

Programski termostat z vmesnikom, ki je enostaven za uporabo.

Oglejte si izdelek

Ni potrebe po programiranju, MSTAT vam omogoča enostavno nastavitev želene temperature.

Oglejte si izdelek

Vodnik za nakup termostata

Niste prepričani, kateri tip termostata za talno ogrevanje je pravi?

Preberite naš priročnik za nakup, če želite natančno izvedeti, kateri termostat za talno gretje Warmup bi ustrezal kateremu projektu in kateremu ogrevalnemu sistemu. 

Vodnik za nakup