HomeZunanje talno ogrevanje

Zunanje talno ogrevanje

Warmup ponuja kakovostne, energetsko učinkovite električne sisteme taljenja snega in ledu, s široko paleto izdelkov za vse vaše zahteve.

Zunanje talno ogrevanje

Warmup ponuja kakovostne, energetsko učinkovite električne sisteme taljenja snega in ledu, s široko paleto izdelkov za vse vaše zahteve.

Sistemi za zunanje talno ogrevanje Warmup

Ponujamo širok izbor grelnih kablov za zunanje talno ogrevanje, za ogrevanje žlebov, dovoznih poti in vseh pločnikov okoli doma, kar preprečuje nabiranje nevarnega ledu in snega. S sistemi za taljenje snega Warmup in rešitvami za odtaljevanje ni potrebno več čistiti ali soliti dovozov, stopnic ali teras, samo pustite, da sistem sam opravi svoje delo.

Zunanji grelni kabli

Idealni za vgradnjo v tla npr. na pločnikih, stopnicah, terasah, dovoznih poteh in ostalih zunanjih površinah. Lahko se uporabljajo za odmrzitev streh in žlebov.

Oglejte si izdelek

Samoregulativni kabli

Idealno za strehe, žlebove in odtočne cevi. Lahko se uporabi za zaščito cevi pred zmrzaljo.

Oglejte si izdelek

Grelni kabli za cevovode

Idealna zaščita cevi pred zmzaljo. Lahko se uporablja na plastičnih in kovinskih ceveh.

Oglejte si izdelek

Krmilniki in senzorji

Paleta temperaturnih regulatorjev in senzorjev za največjo energetsko učinkovitost sistemov za taljenje snega. Idealno za uporabo na talnih površinah, strehi in žlebovih.

Oglejte si izdelke

Aplikacije za taljenje snega in odtaljevanje

Warmup grelni kabli za taljenje snega in odtaljevanje pokrivajo različne vrste aplikacij. Ponujamo vam izbor grelnih kablov za ogrevanje dovozov, poti, stopnic, teras, streh, žlebov in vodovodnih cevi, ki preprečujejo nabiranje nevarnega ledu, zmrzali in snega.

Ogrevani dovozi

V zimskem času sneg in led ogrožata vašo varnost in predstavljata velik problem, saj lahko povzročita zdrs vozil ali padec ljudi. Ob uporabi izdelkov za ogrevanje dvorišč Warmup lahko ostanete znotraj na toplem in pustite, da sistem dela namesto vas.

Preberi več >

Odtaljevanje streh in žlebov

Streha in žlebovi se lahko poškodujejo zaradi kopičenja ledu. Tem težavam se je mogoče izogniti z uporabo rešitev za odtaljevanje streh podjetja Warmup.

Preberi več >

Ogrevanje cevovodov

V zelo hladnih razmerah samo toplotna izolacija ne more popolnoma zaščititi cevi pred zmrzovanjem. Sistemi za zaščito pred zmrzaljo varujejo vodne cevi, protipožarne vode, brizgalne sisteme in kanalizacijske cevi pred zmrzaljo v težkih zimskih razmerah.

Preberi več >

Prednosti sistema taljenja snega in ledu 

Z

Prihranki pri stroških

Sistem je na dolgi rok veliko bolj učinkovit kot nenehno posipavanje s soljo in čiščenje, pri čemer se zmanjša količina odpadnih snovi ter poveča življenjska doba cementa.

Z

Dodana vrednost

Warmup sistem taljenja snega in ledu lahko podaljša življenjsko dobo streh, cevi in pločnikov z odpravo uporabe agresivnih soli in kemikalij ter škode, narejene z napravami za odstranjevanje snega.

Z

Pametna naložba

Namestitev Warmup sistema za taljenje snega in ledu je odlična investicija, katera lahko poveča vrednost vašega doma. Dolgoročna rešitev, katera skrbi, da ostanejo pločniki, cevi in strehe brez snega in ledu.

Z

Ni potrebe po prostoru za opremo

Nobene potrebe ni po dodatni sobi ali prostoru v vaši hiši/garaži za opremo. Sistem upravlja majhen stenski termostat ter senzor, nameščena na tleh ali na strehi.

Z

Energijska učinkovitost

Sistem taljenja snega in ledu deluje v povezavi z napravo s samodejno aktivacijo (regulatorji temperature), ki bo sprožil sistem, ko zazna padavine in nizko temperaturo. Ti regulatorji zagotovijo, da je sistem aktiven le v času uporabnih obdobij in zmanjšuje potratno uporabo energije.

Prednosti sistema taljenja snega in ledu

Ogrevani dovozi, stopnice in terase

Snežne zime so lahko bolečina, še posebej, kadar je treba čistiti in soliti dovoze, terase, sprehajalne poti ali stopnice, kar se nam zdi kot nenehno delo. S sistemi za odtaljevanje snega Warmup se udobno namestite v notranjosti in pustite, da sistem samodejno opravi svoje delo.

Ponujamo vam izbor grelnih kablov za ogrevanje dovozov, površin iz betona ali tlakovcev okoli vašega doma, da preprečimo kopičenje nevarnega snega in ledu. Na voljo sta dva sistema, prvi za površine iz betona in tlakovcev ter drugi za asfalt.

Sistem za odtaljevanje streh in žlebov

Nastanek ledu lahko resno poškoduje streho in žlebove. Ledene plošče in sveče nastanejo, ko se nabran sneg začne čez dan taliti in v večernih urah ponovno zamrzne. Postopek se ponavlja iz dneva v dan in led še naprej raste ter onemogoča stopljeni vodi pravilno odvajanje skozi žlebove. Sčasoma se začnejo tvoriti ledene sveče, ki ustvarijo potencialno nevarnost za ljudi, ki se nahajajo pod streho in žlebovi.

Warmup ponuja sistem za ogrevanje streh in žlebov, kateri zagotavlja zaščito žlebov in pomaga preprečevati nastajanje ledenih jezov in sveč na blokih, več stanovanjskih objektih, vilah in enodružinskih hišah. Grelni kabel za ogrevanje streh in žlebov skrbi za neprekinjeno pot, da se lahko voda prosto odteče skozi žlebove in odtočne cevi. Sistem je na voljo v 2 verzijah: samo-regulativni kabel (W20SR) in klasični grelni kabel s konstantno močjo (W25SM).

Protizmrzovalna zaščita za vodovodne cevi

V zelo hladnih dnevih toplotna izolacija cevi ne more sama poskrbeti za popolno zaščito cevi pred zmrzovanjem. Warmup sistem za protizmrzovalno zaščito se lahko uporablja tako zunaj kot znotraj za zaščito vodovodnih in odtočnih cevi v hudih zimskih razmerah.

S svojimi sistemi za zaščito cevi zagotavljamo, da tudi v prehodnih obdobjih spomladi in jeseni, ko lahko nenadna nočna zmrzal še vedno povzroči škodo, cevi ne bodo zamrznile. Kabli za zaščito pred zmrzaljo so namenjeni zaščiti vodovodnih cevi iz kovine ali plastike, ki so občutljive na zmrzal.

Naša paleta kablov za zaščito pred zmrzaljo vključuje samoregulativni grelni kabel 20W/m (W20SR) in grelni kabel s stalno močjo 10W/m (W10FP).

Koliko stane sistem?

Stroški nakupa sistema za taljenje snega so povezani s stroški dejanskega sistema in namestitve, ki se razlikujejo glede na velikost in obseg projekta.

Zahtevajte ponudbo >

Kje kupiti Warmup sisteme?

Poiščite najbližjo trgovino in kupite naše izdelke pri naših odobrenih prodajalcih. Po nakupu nas kontaktirajte, če potrebujete pomoč pri namestitvi.

Poiščite distributerja >

Kdo bo namestil sistem?

Za namestitev naših izdelkov priporočamo usposobljenega električarja. Vedno si prizadevamo ponuditi najboljšo storitev, garancije in podporo pri postopku namestitve.

Kontaktirajte nas >