HomeTalno ogrevanjeVrsta ProstoraSpalnica

Električno talno ogrevanje za spalnico

Ogrevalni sistem mora prostor narediti primerno topel, pri čemer ne sme biti prostor preveč vroč in ne prehladen. 

Prednosti električnega talnega ogrevanja v spalnici

Spalnice naj bodo tople in mamljive. Zaradi enakomerne porazdelitve toplote in prijetne sobne temperature je električno talno ogrevanje odlična izbira za spalnico, kar ustvarja idealno okolje za sprostitev in polnjenje energije po dolgem dnevu.

Električno talno ogrevanje za spalnico

Kateri sistem je najboljši za spalnico?

Električno talno ogrevanje omogoča več manevrskega prostora pri opremljanju prostora brez neprijetne namestitve radiatorjev, podstavkov ali odprtin za ogrevanje. Vsak prostor katere koli oblike in velikosti, od kleti do spalnice, lahko ogrevate z električnim sistemom talnega ogrevanja.

Sistemi električnega talnega ogrevanja

Najpogosteje uporabljena talna obloga v spalnici je tradicionalno laminat ali parket. Warmup ima električni sistem talnega ogrevanja, zasnovan posebej za plavajoče talne obloge. Preberite več o sistemu grelnih folij spodaj.

Grelne folije

Sistem grelne folije WLFH je idealen za večje površine in za uporabo s tako imenovanimi plavajočimi talnimi oblogami, kot so laminat, vinil, parket in preproga (itison, tapison, ipd.). Enostavno za namestitev, grelna folija zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote s pomočjo ojačane aluminijaste folije, v katero je nameščen grelni kabel, kar pomaga enakomerno razporediti toploto po površini. Električne grelne folije WLFH se lahko uporabljajo kot primarni ali sekundarni vir ogrevanja v vseh prostorih in projektih, ki upoštevajo gradbene predpise.

Grelne folije