HomeTermostati6iE WiFi

6iE WiFi termostat

6iE WiFi termostat

Termostat 6iE WiFi ima napredno tehnologijo, ki povečuje energetsko učinkovitost sistema talnega ogrevanja in pomaga zmanjšati račune za energijo. Za uporabo tako z električnimi kot vodnimi sistemi talnega ogrevanja 6iE ne zahteva programiranja in uporablja najnovejše tehnologije za zagotavljanje želene temperature ob pravem času.

6iE WiFi termostat

6iE funkcije nadzora ogrevanja

6iE je termostat z zaslonom na dotik pametnega telefona, ki omogoča enostavno upravljanje. Na voljo v črni in beli barvi z ultra tanko zasnovo (le 16 mm od stene), odlično bo videti v klasičnih sodobnih ali preprostih modernih domovih. Lahko ga prilagodite z spreminjanjem ozadja.

Nastavitev se izvede v nekaj sekundah, preprosto skenirajte QR kodo, ki se bo pojavila na 6iE, z aplikacijo MyHeating in samodejno se bo povezala z omrežjem WiFi.

6iE deluje z vsemi funkcijami za varčevanje z energijo v aplikaciji MyHeating, kot je SmartGeo. SmartGeo je edinstvena tehnologija, vgrajena v aplikacijo MyHeating, ki uporablja napreden algoritem za razumevanje najučinkovitejših nastavitev ogrevanja za vsak dom.

Z avtomatskim delovanjem se uči rutin in lokacije s pomočjo komunikacije v ozadju s pametnim telefonom in znižuje temperature, ko vas ni, le da jih pravočasno dvigne na idealno udobno temperaturo za prihod domov in prihrani energijo in denar.

6iE funkcije nadzora ogrevanja

Aplikacija MyHeating

Tehnologija SmartGeo v partnerski aplikaciji MyHeating samodejno nadzoruje ogrevalni sistem, tako da ve, kako daleč je uporabnik od doma, in ga ogreje pravočasno do prihoda. To preprečuje izgubo energije in lahko prihrani pri računih za energijo.

Več o aplikaciji MyHeating preberite tukaj >

Zaslon na dotik

Termostat 6iE WiFi s pametnim zaslonom na dotik ponuja resnično enostavno uporabo talnega ogrevanja – preprosto se pomaknite in povlecite, da nastavite svoj idealni urnik ogrevanja. 

 

IFTTT povezljivost

Termostat 6iE je združljiv tudi z drugimi pametnimi napravami prek platforme IFTTT, npr. omogoča komunikacijo med krmilnikom WiFi in Amazon Alexa.

Oglejte si tukaj > 

Nikoli več ne prihajajte domov v hladilnico ali preplačujte računov za energijo.

Vedno prava temperatura

Tehnologija SmartGeo™ poskrbi, da je dom samodejno topel že ob prihodu in učinkovito poskrbi za nižjo temperaturo, ko vas ni doma.

Vremenski “zgodnji začetek”

Napredna funkcija zgodnjega zagona, ki deluje z lokalno vremensko napovedjo, da aktivira ogrevanje ob pravem času, glede na zunanje razmere.

Enostaven za uporabo

Regulatorji ogrevanja 6iE so enostavni za uporabo in ne zahtevajo programiranja. Nastavitev lahko zaključite v nekaj preprostih korakih.

warmup 6iE smart underfloor heating
Delovna napetost 230 V AC ±15%, 50 Hz
Največja obremenitev  16 A (~3680 W)
Maks. temperatura okolice  40 ºC
Dimenzije  115 x 90 x 16 mm
Velikost zaslona  3,5 inč
Senzori zrak in tla
Talni senzor tipa  NTC10k (dolžine 3 m)
Namestitve doza podometna doza fi 68mm (globina najmanj 35mm)
Stopnja zaščite  IP33
Razred Er-P IV
Certifikati in oznake  BEAB in oznako CE
Garancija Garancija 12 let, če je nameščen skupaj z ogrevalnim sistemom Warmup (3 leta z drugimi sistemi)
6iE ves čas zahteva 230 V AC
Združljiv z električnimi in vodnimi sistemi talnega ogrevanja
Združljiv s kombiniranimi in sistemskimi kotli z vhodom Switch Live (230 V AC)
Za nižje napetostne sisteme ali sisteme brez napetosti je treba uporabiti kontaktor