Upravljanje talnega ogrevanja s 6iE WiFi termostatom

Upravljanje sistema talnega ogrevanja z namenskim termostatom zagotavlja preprosto uporabo, večjo energetsko učinkovitost in prijetno toploto skozi vse leto. V tem priročniku bomo predstavili številne prednosti novega termostata 6iE. Ugotovili bomo:

  • Kako 6iE uporablja consko ogrevanje za natančen nadzor
  • Najenostavnejši načini za nastavitev urnikov ogrevanja in avtomatskega ogrevanja
  • Kako pametni termostat izboljša energetsko učinkovitost
  • Koliko lahko prihranimo pri računih za energijo
  • Združljivost 6iE z drugimi pametnimi napravami

Kako nastavim program ogrevanja

Dobro je nastaviti sistem ogrevanja preko 6iE pametnega termostata tako, da se prilagodi rutini uporabnika. Pri 6iE je to tako preprosto, da na zaslonu na dotik vnesete podatke o tej rutini ali pa ta urnik upravljate na daljavo prek aplikacije MyHeating podjetja Warmup s pametnim telefonom. S pomočjo mobilne aplikacije MyHeating ali spletnega portala MyWarmuplahko nastavite sistem talnega ogrevanja, da se vključi ko ste zdoma, ali preprosto prilagodite temperaturo in poskrbite, da bo v domu toplo ob vrnitvi.

Funkcija samodejnega ogrevanja

Paleta WiFi termostatov Warmup vsebuje napredno tehnologijo, vključno s funkcijo samodejnega ogrevanja – kar pomeni, da bo dom ostal na idealni udobni temperaturi, ne da bi bilo treba po potrebi nastaviti ogrevalni program.

Termostat 6iE uporablja tehnologijo SmartGeo, ki se lahko nauči rutin za samodejno nastavitev popolne ravni toplote za vse zahteve. Funkcija SmartGeo optimizira delovanje ogrevalnega sistema in lahko vodi do prihrankov. Uporablja komunikacijo v ozadju s pametnimi telefoni za znižanje temperature talnega ogrevanja doma, ko ste odsotni, in samodejno zvišanje, ko ste na poti domov.

Ali bo 6iE izboljšal energetsko učinkovitost sistema?

Ker si vsi prizadevamo zmanjšati svoje osebne emisije ogljika, je uporaba sistemov talnega ogrevanja z daljinsko vodenimi termostati fantastičen način za pomoč pri izboljšanju energetske učinkovitosti doma.

Talno ogrevanje porabi manj energije kot tradicionalni ogrevalni sistemi, saj deluje pri nižjih temperaturah, obenem pa zagotavlja enako raven udobja. To je zato, ker uporablja učinek sevalne toplote, ki nežno prevaja toploto neposredno v predmete in ljudi v prostoru, namesto da bi samo ogreval zrak, kot to počnejo radiatorji centralnega ogrevanja. To bistveno zmanjša izgubo energije. 6iE s svojo izboljšano sposobnostjo varčevanja z energijo s samodejnim ogrevanjem in daljinskim upravljanjem še povečuje to obstoječo učinkovitost – prihrani do dodatnih 25 % porabe energije.

Ali je mogoče 6iE povezati z Amazon Echo ali Google Home?

Termostat 6iE je mogoče upravljati prek drugih pametnih domačih naprav z uporabo platforme IFTTT za avtomatizacijo doma. Ta način zagotavlja preprosto rešitev za upravljanje termostata z obstoječo Alexo, Google Home ali drugim pametnim glasovnim pomočnikom, povezanim z internetom. Zaradi “conskega” načina ogrevanja sistema talnega ogrevanja je mogoče glasovno upravljanje uporabiti za upravljanje ogrevanja določenega območja in ne celotnega doma.

6iE je združljiv tudi s sistemi za upravljanje zgradb – zaradi česar je idealen za vgradnjo v večje projekte z več ogrevalnimi conami.

Kje lahko kupim termostat 6iE?

Pametni WiFi termostat 6iE lahko kupite na spletu preko našega obrazca za oddajo povpraševanja. Pošljite povpraševanje še danes in preverite, koliko stane nizkoogljični ogrevalni sistem.

Kako kupiti sistem Warmup?

Enostavno izpolnite kratek obrazec za povpraševanje po ponudbi s podrobnostmi o projektu in vam bomo predstavili popoln sistem za vaše zahteve. 

Zahtevajte ponudbo