Predstavljamo Ultralight 4v1 - naslednjo generacijo izolacije

Vgradnja izolacije pri vsakem novem sistemu talnega ogrevanja je pomembna za povečanje njegove energetske učinkovitosti. V tem priročniku bomo pokazali, kako je Warmup Ultralight plošča za talno ogrevanje naša najnaprednejša izolacijska rešitev doslej. Razpravljali bomo o:

  • Zakaj je pri talnem ogrevanju pomembna uporaba izolacije
  • Prednosti Ultralight 4v1
  • Kako lahko izolacijska plošča Ultralight pripomore k zmanjšanju stroškov
  • Nasveti za namestitev izolacijskih plošč Ultralight
  • Izboljšanje odzivnosti sistema talnega ogrevanja z izolacijo Ultralight 

Zakaj je pri talnem ogrevanju pomembna uporaba izolacije

Izolacija je vedno priporočljiva pri namestitvi talnega ogrevanja, saj močno izboljša delovanje ogrevalnega sistema, pospešuje hitrejše segrevanje in zmanjšuje toplotne izgube. Kakovostna izolacija preprečuje, da bi toplota, ki jo proizvede sistem talnega ogrevanja, uhajala navzdol, s čimer poskrbi, da toplota ostane v prostoru, s to povečano učinkovitostjo pa lahko izolacija pomaga prihraniti tudi pri tekočih stroških.

Ultralight je popolna izolacijska rešitev za sisteme električnega talnega ogrevanja, saj poleg značilnih prednosti izolacije talnega ogrevanja vključuje napredno tehnologijo širjenja in ločevanja ter lastnosti zmanjševanja hrupa.

Prednosti 4v1 izolacijske plošče Warmup Ultralight

Ultralahka plošča je bila zasnovana tako, da se osredotoča na štiri glavne prednosti: izolacijo, širjenje toplote, ločevanje in zvočno izolacijo. Izdelana je z večslojno zasnovo, ki vključuje aluminij, netkani flis in PEF izolacijo ter zagotavlja 50 % bolj enakomerno segrevanje in 30 % hitrejši čas segrevanja kot standardne izolacijske plošče.

Izolacija

Ultralight je izdelana z uporabo visokokakovostne PEF izolacije, ki lahko pomaga zmanjšati čas segrevanja sistema električnega talnega ogrevanja do 76 minut, hkrati pa zmanjša porabo energije za 69 %.

Ločilni sloj

Zaradi bočnega premikanja talne podlage (običajno zaradi temperaturnih sprememb v okolju) lahko talne obloge iz kamna in ploščic sčasoma postanejo razpokane. Ultralahka plošča ima inovativno ločevalno plast iz flisa, ki pomaga zaščititi ploščice in fugirno maso pred razpokanjem pred tem gibanjem.

Širjenje toplote

Večplastna zasnova plošče Ultralight uporablja tudi aluminijasto difuzijsko plast, ki odbija toploto, ki jo proizvaja sistem talnega ogrevanja navzgor in jo enakomerno razporedi po tleh. S to tehnologijo je zagotovljeno, da bo dom popolnoma ogrevan na idealno temperaturo brez vročih ali hladnih točk.

Zvočna izolacija

Ultralight ima zvočno izolativnost, kar pomeni, da je v domu več miru in tišine. Akustične lastnosti Ultralight plošč so primerljive z namenskimi akustičnimi izdelki, kot sta guma in pluta, ne da bi se pri tem zmanjšale njene izolacijske lastnosti, sposobnost širjenja toplote ali ločevanja.

Ultralight in prihranek pri obratovalnih stroških

Nizkoogljična tehnologija talnega ogrevanja lahko v primerjavi z bolj tradicionalnimi ogrevalnimi sistemi dolgoročno zagotavlja nižje obratovalne stroške, z uporabo sistema Ultralight za izboljšanje učinkovitosti sistema pa je mogoče te prihranke stroškov kar najbolj povečati.

Več prihrankov lahko dosežete tudi z uporabo pametnega termostata za nadzor sistema talnega ogrevanja, ki zagotavlja, da deluje na najbolj optimalnih ravneh. Warmup 6iE WiFi termostat je poln edinstvenih funkcij, kot sta samodejno ogrevanje in dostop na daljavo, ter omogoča prihranek do 25 % na računih za energijo. Ultralight bo povečal učinek sevalnega toplotnega učinka, 100-odstotno učinkovito električno ogrevanje in conski nadzor sistema Warmup, kar bo pomagalo zmanjšati porabo energije do 35 %.

Kako namestiti izolacijo Ultralight? 

Ultralight izolacijske plošče je enostavno namestiti. So lahke, hkrati pa tudi večje od tradicionalnih izolacijskih plošč, tako da jih lahko monter hitreje namesti na podlago. Ultralahke je mogoče rezati v krivine ali zapletene oblike s standardnim nožem, njihova edinstvena konstrukcija pa pomeni, da so tudi brez prahu – zaradi česar je namestitev čistejša kot kdaj koli prej.

Za namestitev sledite tem 4 preprostim korakom:

  • Za namestitev sledite tem 4 preprostim korakom:
  • Površino premažite s temeljnim premazom, ki ne vsebuje topil
  • Z nazobčasto gladilko nanesite fleksibilno lepilo na osnovi cementa
  • Plošče položite na sveže lepilo z zamaknjenimi spoji.

Ultralahka plošča je debela le 6 mm, kar pomeni, da ta izolacijska rešitev doda zelo malo dodatne višine končnemu tlu, zaradi česar je idealna za uporabo pri projektih prenove doma. Ko želite izboljšati energetsko učinkovitost doma in doseči dodatne prihranke pri računih za energijo, je treba razmisliti o Ultralight. Zagotovite si brezplačno ponudbo še danes.

Kako kupiti sistem Warmup?

Enostavno izpolnite kratek obrazec za povpraševanje po ponudbi s podrobnostmi o projektu in vam bomo predstavili popoln sistem za vaše zahteve. 

Zahtevajte ponudbo