Iščete termostat za upravljanje sistema talnega ogrevanja? V tem članku si bomo ogledali popolne regulatorje ogrevanja za električne sisteme talnega ogrevanja, da bo ogrevalni sistem deloval na najučinkovitejši način. Govorili bomo o:

  • Prednosti regulacije talnega ogrevanja
  • Kako lahko pametni termostati prihranijo energijo in denar
  • Najboljši termostat za talno ogrevanje

Kakšne so prednosti sobnega termostata za talno ogrevanje?

Izbira pravega krmilnika je ključnega pomena za najboljši izkoristek sistema talnega ogrevanja. Sistemi talnega ogrevanja so energetsko učinkovitejši od klasičnih ogrevalnih sistemov, termostat, namenjen sistemu, pa to učinkovitost še poveča, saj zagotavlja natančno toploto in hkrati zmanjšuje izgube energije.

Ponujamo široko paleto termostatov, primernih za vse rešitve talnega ogrevanja, in vsak termostat poskrbi za ustrezno raven toplote glede na zahteve, saj s senzorji zazna trenutno temperaturo v prostoru.

Če želite preprosto upravljanje vklop/izklop, so primerni naši ročni termostati. Digitalni termostat za talno ogrevanje je odlična izbira, če želite nastaviti osnovni urnik ogrevanja. Če vas zanimajo funkcije, kot sta daljinsko upravljanje s pametnega telefona ali samodejno ogrevanje, je najboljša naša ponudba pametnih regulatorjev.

Zakaj je pametni termostat boljši?

Talno ogrevanje ima nizke obratovalne stroške, z uporabo pametnega termostata za upravljanje ogrevalnega sistema pa lahko prihranite energijo. Pametni regulator izboljša prednosti programskega termostata, saj ne omogoča le prilagojenih urnikov ogrevanja, temveč tudi samodejno ogrevanje in dostop prek pametnega telefona z aplikacijo Warmup MyHeating. Tako bo doma vedno prava temperatura ob pravem času, kar močno izboljša energetsko učinkovitost in trajnost ogrevalnega sistema.

Termostat Element WiFi

Termostat Element WiFi je ena od naših najnovejših inovacij na področju regulacije talnega ogrevanja in je zasnovan z mislijo na preprostost in funkcionalnost. Element se lahko uporablja z vsemi rešitvami talnega ogrevanja Warmup in uporablja gumbe na dotik z jasnim grafičnim zaslonom za natančno upravljanje toplote. Njegova klasična in diskretna zasnova pomeni, da se bo ujemal z vsakim domačim dekorjem in je popolnoma združljiv z našimi aplikacijami za pametne telefone.

Element se lahko uporablja skupaj z termostatom 6iE kot del več-conskega ogrevanja. Talno ogrevanje je mogoče namestiti kot “cone”, kar pomeni uporabo ločenih sistemov za različne dele hiše, pri čemer vsako cono krmili lasten termostat. Upravljanje vseh termostatov je mogoče iz enega mesta preko aplikacije MyHeating ali prek spletnega portala MyWarmup.

Termostat Element WiFi je ena od naših najnovejših inovacij na področju regulacije talnega ogrevanja

Oglejte si izdelek

Termostat Element WiFi

Oglejte si izdelek

Kateri termostat za talno ogrevanje Warmup za električne sisteme je pravi?

Električno talno ogrevanje je odlično za vnašanje “nevidne” toplote v projekte prenove, saj je zaradi svoje nizkoprofilne zasnove in preprostih načinov namestitve idealno za uporabo v katerem koli prostoru.

Skoraj vsi naši krmilniki se lahko uporabljajo z električnim talnim ogrevanjem Warmup, če pa kupujete nov sistem ali želite nadgraditi termostat, so naši termostati 6iE ali Element WiFi idealna izbira. Termostat 6iE je stilsko dovršen, visokokakovostno oblikovan in ima barvni zaslon, zato je upravljanje ogrevalnega sistema tako intuitivno kot uporaba telefona.

Kako nastaviti termostat za talno ogrevanje

Vsi naši termostati so enostavni za uporabo ter enostavni za namestitev in nastavitev. Navodila za termostat, tehnične specifikacije in druge dokumente za izbrani krmilnik najdete na našem spletnem mestu.

Želite kupiti nov termostat?

Še danes pridobite brezplačno spletno ponudbo in poiščite najboljši regulator ali pa se obrnite na nas in poiščite najbližjega trgovca Warmup.