Zakaj izbrati sistem Warmup za taljenje snega in ledu?


V zimskem času sneg in led ogrožata vašo varnost in predstavljata velik problem, saj lahko povzročita zdrs vozil ali padec ljudi.


Nič več kidanja! Izogibajte se času, ki ga porabite za čiščenje vaših ploščnikov in streh, ko želite iti v službo ter uživajte pri ostalih stvareh.

Kateri sistemi so najboljši za vas?

Lahko vam pripravimo ponudbo za električno talno ogrevanje za vaš projekt

Povpraševanje

Prednosti sistema taljenja snega in ledu vključujejo:

 • Prihranki pri stroških

  Prihranki pri stroških

  Sistem je na dolgi rok veliko bolj učinkovit kot nenehno posipavanje s soljo in čiščenje, pri čemer se zmanjša količina odpadnih snovi ter poveča življenjska doba cementa.

 • Dodana vrednost

  Dodana vrednost

  Warmup sistem taljenja snega in ledu lahko podaljša življenjsko dobo streh, cevi in pločnikov z odpravo uporabe agresivnih soli in kemikalij ter škode, narejene z napravami za odstranjevanje snega.

 • Pametna naložba

  Pametna naložba

  Namestitev Warmup sistema za taljenje snega in ledu je odlična investicija, katera lahko poveča vrednost vašega doma. Dolgoročna rešitev, katera skrbi, da ostanejo pločniki, cevi in strehe brez snega in ledu.

 • Ni potrebe po prostoru za opremo

  Ni potrebe po prostoru za opremo

  Nobene potrebe ni po dodatni sobi ali prostoru v vaši hiši/garaži za opremo. Sistem upravlja majhen stenski termostat ter senzor, nameščena na tleh ali na strehi. 

 • Energijska učinkovitost

  Energijska učinkovitost

  Sistem taljenja snega in ledu deluje v povezavi z napravo s samodejno aktivacijo (regulatorji temperature), ki bo sprožil sistem, ko zazna padavine in nizko temperaturo. Ti regulatorji zagotovijo, da je sistem aktiven le v času uporabnih obdobij in zmanjšuje potratno uporabo energije.

Na vrh

Kateri sistem je najboljši za vas?

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...