Kdo smo in kaj delamo?


Warmup je certificirano po ISO 9001:2008 britansko podjetje, ki proizvaja in prodaja sisteme električnih talnih ogrevanj. Prodanih je bilo že več kot 1.8 milijona sistemov v več kot 50 različnih držav v 20 letih delovanja. Hčerinska podjetja imamo v 11 državah ter trgovske partnerje v ostalih.


Začeli smo (ter tudi ostajamo) usmerjeni na znanje in raziskave iz domačega tržišča, proizvajati svetovno vodilne produkte. Warmup ima tradicijo za kvaliteto in inovativnost. Nenehno posodabljamo in širimo naš prodajni program, da bi čimbolje zadovoljili naše stranke. Warmup sistemi električnih talnih ogrevanj so v skladi z vsemi EU direktivami, označeni z CE in akreditirani s strani več priznanih neodvisnih inštitutov, kar daje vam in vašim kupcem mirno vest.


Posebej pomembno za naše trgovske partnerje je kvaliteta in fleksibilnost naših produktov. Nudimo podporo strankam pred, med in po nakupu ter tehnično pomoč, tako da vam stojimo ob strani pri vsaki fazi vašega projekta. Naša doživljenjska garancija odraža naše zaupanje v naša raziskovalna testiranja in v naše izdelke.


Ponujamo vam najboljše sisteme za vaše potrebe, optimalno zasnovane in popolnoma prilagojene. Vse z namenom, da bi vam sistemi delovali tako, kot smo vam svetovali - doživljenjsko. Res je, to je Warmup garancija.

Najboljši produkti

Najboljša podpora

Najboljše garancije

Najboljše raziskave

Najboljše akreditacije

Najboljši produkti

Warmup nudi najvišjo kakovost izdelkov. Imamo najrobustnejšo, dvojno izolirano z fluoropolimeri, tanko (premer samo 1,8 mm) grelno žico na trgu. Ta ne bo dvignila višine tal, je odobrena s strani BEAB ter izpolnjuje najvišje varnostne standarde za električno talno ogrevanje. Naši sistemi prihajajo oblikovani v celoti, dobavljivi v kompletu z visoko kakovostnimi komponentami in regulatorji, pripravljeni za vgradnjo ter na voljo v številnih izvedbah in komponentah, kar zagotavlja, da dobite največ za vaš denar in projekt.

Najboljša podpora

Nudimo vodilno pomoč in podporo. Smo edino podjetje, ki ima tehnično telefonsko linijo za vse stranke, od lastnikov stanovanj, monterjev, trgovcev na drobno in na debelo, do vseh ostalih. Ta telefonska številka za pomoč služi vsem strankam za vprašanja, ki se nanašajo od vzpostavitve termostata do vprašanj, ki se nanašajo na vgradnjo električnega talnega ogrevanja.

Najboljše garancije

Vsi naši izdelki so podprti z vodilnimi garancijami kot rezultat obsežnih testiranj in raziskav. Ponujamo vam edinstvena jamstva za nekatere od naših grelnih sistemov. Poleg tega vam ponujamo še SafetyNet™ namestitveno garancijo za grelne žice: če se sistem poškoduje med namestitvijo, ga bomo zamenjati brezplačno (glede na pogoje).

Najboljše raziskave

Raziskave vodijo do odličnosti. Imamo več milijonov € vreden center za raziskave in razvoj po EN442-2 v Nemčiji in več testnih objektov ter spremljamo več hiš po Evropi, kar nam zagotavlja točne informacije o naših produktih ter njihovi energetski učinkovitosti. Naš sistem ogrevanja je nameščen tudi v BRE obnovljivi hiši (Velika Britanija).

Najboljše akreditacije

Lahko ste prepričani, da imate najboljši sistem na trgu. Naši produkti za električno talno ogrevanje so skladni z direktivami EU, nosijo oznako CE in so akreditirani s strani več neodvisnih inštitucij. Naše akreditacije vključujejo: BEAB, cUL, CSA, FIMKO, SEMKO in UL. Poleg tega smo tudi člani BEAMA in TTA.

Globalne in lokalne izkušnje

Warmup se v tujino širi že od leta 2001 in še vedno veliko vlaga v ustanavljanje poslovalnic v več državah na štirih kontinentih, kar jim omogoča, da razumejo vse standarde, ki se pojavljajo v državah sveta. So ponosno podjetje s sedežem v Veliki Britaniji s svetovnimi izkušnjami, kar jim omogoča, da podpirajo lokalne distributerje in kupce z globalnim znanjem in izkušnjami.

Prikaži vse

Na vrh

Hočem vedeti več…..

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...