Električno Talno Ogrevanje

Več o električnih talnih ogrevanjih


Produkti so sestavljeni iz serije električnih grelnih žic, katere se namestijo v tlak ali direktno pod talno oblogo, namenjeni za ogrevanje posameznega prostora ali sobe.


Izbira električnega sistema je odvisna od velikosti prostora in vrste talne obloge - možnosti so različne; od grelnega kabla, ki je dovolj prilagodljiv, da se prilega v majhne in nerodne prostore, do grelnih preprog in folij, s katerimi pokrivamo večje površine prostorov.


Warmup električno talno ogrevanje, najbolje prodajana znamka talnega ogrevanja na svetu™, zagotavlja toploto po celotni hiši, kar daje povsem nov pomen ogrevanju in udobju. Naši sistemi nudijo prijetno temperaturo v prostoru že v nekaj minutah in ne urah, ter se izogibajo pregrevanju in izgubljanju energije.

Kako deluje električno talno ogrevanje


Električne grelne preproge, folije ter kabli so nameščeni pod talno oblogo, običajno na vrhnjo plast estriha (kjer je površina popolnoma ravna) in na talno izolacijo (katera poskrbi, da toplota potuje navzgor in ne navzdol), za hitro segrevanje talne površine.


Različni sistemi električnih talnih ogrevanj so združljivi s skoraj vsemi vrstami talnih oblog - če niste prepričani, kateri izdelek je pravi za vas, se obrnite na nas in svetovali vam bomo najboljšo rešitev za vašo sobo in tla.


Ker so sistemi za električno talno ogrevanje na splošno zelo tanki, jih je lažje in z manj težav mogoče namestiti v obstoječ prostor v primerjavi z vodnim talnim ogrevanjem, katero zahteva prostor za cevi in dvigne nivo tal.


Usposobljen električar vam bo povezal vaš sistem na vaše električno napajanje in vam priklopil senzor na vaš termostat. To vam omogoča nadzor temperature in da prednastavite sistem, kdaj se vklopi in kdaj izklopi.

Električno Talno Ogrevanje
Način pogleda
Grelne mreže

Grelne mreže

Električne grelne mreže ne dvignejo višine tal in so kot nalašč za tla iz ploščic in kamna

Poglej izdelek

Grelni kabel

Grelni kabel za talno ogrevanje

Grelni kabli za talno ogrevanje so prilagodljivi, idealni za hitro in enostavno montažo v prostorih, ki so nepravilnih oblik.

Poglej izdelek

Grelne folije

Sistem grelnih folij

Grelne folije so poenostavljen sistem električnega talnega ogrevanja, namenjen za uporabo z laminatom, preprogo, vinilom in ostalimi plavajočimi oblogami

Poglej izdelek

Grelni kabel

Grelni kabel za v tlak

Grelni kabli so odlični za enostavno vgradnjo v tlake različnih velikosti, pod različnimi talnimi oblogami

Poglej izdelek

Na vrh

Potrebujete pomoč pri iskanju pravega izdelka za vas?

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...