Električni sušilnik brisač

O dodatkih za kopalnico Warmup


Dodatki za kopalnico povečujejo udobje in dajejo vaši kopalnici razkošen občutek.


Naša linija dodatkov za kopalnico je zasnovana tako, da povečuje udobje in ustvarja razkošno okolje.


Zaroseno kopalniško ogledalo lahko predstavlja iziv, vendar z našimi grelnimi folijami ogledala ostanejo čista in suha, prav tako se ne more nič kosati s pripravljenimi toplimi brisačami, ko stopimo izpod tuša.


Naši električni sušilniki brisač so odlična izbira za moderno kopalnico. Warmup sušilniki so na voljo v 3 različnih velikostih za različne potrebe.

Kako deluje


Grelne folije za ogledala ponujajo varno in enostavno razmeglitev vaših ogledal. Grelna folija je samolepilna in se namesti direktno na zadnjo stran ogledala.


Warmup sušilniki brisač prihajajo v 3 različnih velikostih, da zadovoljijo različne želje. Sušilnik brisač pomaga tudi dogrevati vašo kopalnico ter deluje na elektriko, tako da ni potrebe po novih napeljavah cevi.

Ogledalo
Način pogleda
Električni sušilnik brisač

Električni sušilnik brisač

Naši sušilniki brisač so moderno oblikovani iz nerjavečega jekla najvišje kakovosti. Notranjost ne vsebuje nobene tekočine, tako da so brez vzdrževanja in ugodni za uporabo

Poglej izdelek

Grelne folije za ogledala

Grelne folije za ogledala

Grelne folije za ogledala vam nudijo jasen pogled v ogledalo ves čas, med britjem, urejanjem ali med uporabo sušilnika za lase

Poglej izdelek

Na vrh

Potrebujete pomoč pri iskanju pravega izdelka za vas?

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...