ZAKAJ ELEKTRIČNO TALNO OGREVANJE?

Električno talno ogrevanje je sodobna rešitev ogrevanja - ustvari popolno temperaturo, zaradi katere se boste počutili udobno takoj, ko boste vstopili v prostor.


Prednosti talnega ogrevanja vključujejo:


Primernost za vse vrste projektov v kombinaciji z dolgoročno fleksibilnostjo

Zahvaljujoč široki paleti produktov in sistemov obstaja rešitev za skoraj vsako vrsto projekta, od preproste nadgradnje enega prostora do ogrevanja celotne hiše.


Neprekosljivo udobje na račun distribucije toplote

Talno ogrevanje širi toploto preko celotne površine tal z nizkotemperaturno sevalno toploto v nasprotju z visokotemperaturno točkovno temperaturo, katera je povezana z radiatorji. Ogrevanje velike površine z nizko temperaturo prinaša najbolj udoben način ogrevanja.


Prihranki pri stroških in večja energetska učinkovitost pri ločenem upravljanju posameznih prostorov

Razdelitev vaše hiše z električnim talnim ogrevanje na posamezne ogrevalne cone je enostavno. Ekskluzivni 4iE pametni WiFi termostat, 3iE napredni termostat in Tempo digitalni programski termostat vam omogočajo natančno kontroliranje vašega ogrevanja glede na vaš življenjski stil. Na takšen način je mogoče doseči tudi od 10 do 20% prihrankov.


Svobodno oblikovanje in nizki stroški vzdrževanja

Naši sistemi so sanje vsakega oblikovalca, saj ne vsebujejo okornih radiatorjev, ki zasedajo dragocene stenske in talne površine. Z uporabo električnega talnega ogrevanja lahko uporabite vsak kvadratni meter vašega doma, kot ga želite. Sistem ne potrebuje nobenega vzdrževanja.


Zdravstvene koristi in večja varnost

Talno ogrevanje zmanjšuje vlažnost, kar preprečuje preživetje pršicam, medtem ko sevalno ogrevanje zmanjšuje kroženje prahu po prostoru. To sta pomembni prednosti, zlasti za tiste, ki trpijo za alergijami in astmo. Ni vročih površin ali kovinskih robov, kar je značilno za radiatorsko ogrevanje.

Takojšnja stroškovna učinkovitost

Takojšnja stroškovna učinkovitost

Talno ogrevanje na izolirani podlagi je 10-15% bolj učinkovito

Sprostitev prostora na stenah

Sprostitev prostora na stenah

Ker ni radiatorjev, je več prostora in več svobode pri oblikovanju

Ekskluzivne garancije

Ekskluzivne garancije

Prihajajo kot standard naših ogrevalnih sistemov

Talno ogrevanje v primerjavi z centralnim ogrevanjem

Prepričani smo, da so tipični radiatorski ogrevalni sistemi neučinkoviti, dragi za vzdrževanje in zavzemajo dragocen prostor ob steni! Notranji oblikovalci to vedo in se jim izogibajo, kadarkoli je to le mogoče. Z talnim ogrevanjem lahko izkoristite po želji vsak kvadratni meter vašega doma.


Razporejena toplota po celotni površini


Na način, kako prehaja toplota iz radiatorskega ogrevalnega sistema, lahko nastane neprijetno vzdušje in se spodbuja toplotne izgube preko oken, sten, stropov ter strehe. Neenakomerna porazdelitev toplote radiatorskega ogrevanja vodi do pregrevanja delov prostora, kar zapravlja energijo in denar.


Prehod temperature pri talnem ogrevanju na drugi strani temelji na bolj enakomerni porazdelitvi toplote po prostoru. Kot rezultat lahko navedemo hitrejše segretje prostora in bolj udobno bivanje v primerjavi z radiatorskim ogrevnajem.

Centralno ogrevanje

Toplota iz radiatorjev se neučinkovito dviguje proti stropu.

30min

60min

120min

Talno ogrevanje

Warmup segreje prostor hitreje in učinkoviteje.

30min

60min

120min

Kaj nas loči od ostalih znamk na trgu

 • Najboljše storitve

  Najboljše storitve

  Imamo strokovno usposobljeno osebje, dosegljivo na telefonsko številko 02-87-90-130, katero vam bo svetovalo v primeru kakršnegakoli vprašanja. Prav tako vam lahko ponudimo točne podatke stroškov našega sistema - to nas dela edinstvene.

 • Najboljše garancije

  Najboljše garancije in jamstva

  Ponujamo vam ekskluzivno in edinstveno zbirko garancij na naše izdelke. Prav tako vam nudimo namestitveno garancijo SafetyNet™, kar pomeni, da če se vam ogrevalni sistem med namestitvijo poškoduje, vam ga brezplačno zamenjamo.

 • Najboljši produkti

  Najboljši produkti

  Stavimo na kakovost, da zagotovimo našim kupcem le najbolj zanesljive in najbolj varne sisteme na trgu.

 • Najboljše akreditacije

  Najboljše akreditacije

  Warmup električna talna ogrevanja so skladna s standardi EU, z oznako CE in akreditirana s strani več neodvisnih inštitucij vključno z BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL in UL.

 • Najboljše raziskave in razvoj

  Najboljše raziskave in razvoj

  Naša obsežna vlaganja v raziskave in razvoj nam omogočajo, da imamo najboljše izdelke na trgu. V lasti imamo več milijonov € vreden EN442-2 raziskovalni in razvojni center v Nemčiji, testne objekte ter nadzorujemo več hiš v uporabi na področju Evrope.

KATERI SISTEM JE NAJBOLJŠI ZA VAS?

Na vrh

Potrebujete pomoč pri začetku?

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...