Električno talno ogrevanje za novogradnje in celotne hiše


Sistem je primeren za uporabo kot primarni vir ogrevanja celotne vaše hiše, v kolikor je zadostna stopnja toplotne izolacije


Prednosti rešitev ogrevanja celotne hiše vključujejo:


Učinkovito ogrevanje posameznih prostorov

Sposobnost ločenega ogrevanja posameznih prostorov glede na naš življenjski stil je ključnega pomena za doseganje učinkovitosti. Vsaka soba bo imela svoj termostat za ločeno natančno reguliranje. Ta stopnja natančnosti se ne more primerjati s klasičnim centralnim ogrevanjem, zato jih naredi neučinkovite.


Zdravo življenje - v zrakotesnih hišah

Zmanjšan pretok zraka v povezavi s talnim ogrevanjem ohranja kroženje prahu na minimumu, kar privede do okolja brez alergij. To je pomembna značilnost zlasti za tiste, ki trpijo za alergijami in astmo ter nujno potrebujejo nizek pretok zraka v prostoru, skladno z novimi predpisi o graditvi objektov.


Ogrevanje po meri

Warmup sistemi talnega ogrevanja so narejeni po meri, upoštevajoč vaših toplotnih izgub, izolacije, konstrukcije podlage ter drugih elementov vašega projekta, da vam lahko zagotovimo najboljši in najbolj učinkovit ogrevalni sistem, kot je mogoče.

Takojšnja stroškovna učinkovitost

Takojšnja stroškovna učinkovitost

Talno ogrevanje na izolirani podlagi je 10-15% bolj učinkovito.

Sprostitev prostora na stenah

Stene prostorov so proste

Brez radiatorjev pridobimo dodatni prostor in možnost svobodnega oblikovanja

Ekskluzivne garancije

Ekskluzivne garancije

Prihajajo kot standard za naše ogrevalne sisteme

Talno ogrevanje v primerjavi z centralnim ogrevanjem

Prepričani smo, da so tipični ogrevalni sistemi, kot so radiatorji neučinkoviti, dragi za vzdrževanje in zavzemajo dragocen prostor ob steni! Notranji oblikovalci to vedo in se jim izogibajo kadarkoli je to le mogoče. Z talnim ogrevanjem lahko uporabite vsak centimeter vašega doma tako, kot si želite.


Slika učinkovitega ogrevanja


Način, preko katerega se toplota preneša iz centralnega ogrevanja, lahko ustvari slab zrak, neprijetno vzdušje in spodbuja toplotne izgube skozi okna, stene, stropove in strehe. Neenakomerna porazdelitev toplote centralnih ogrevalnih sistemov vodi do pregrevanja delov prostora, kar pomeni zapravljen denar in zapravljeno energijo.


Na drugi strani, prenos toplote iz talnega ogrevanja temelji na bolj enakomerni porazdelitvi toplote pri bolj zmerni temperaturi. Kot rezultat lahko opazimo, da se soba segreje veliko hitreje v primerjavi s klasičnim centralnim ogrevanje, medtem ko zagotavlja tudi bolj udobno okolje.

Centralno ogrevanje

Toplota iz radiatorjev se neučinkovito dviguje proti stropu.

30min

60min

120min

Talno ogrevanje

Warmup segreje prostor hitreje in učinkoviteje.

30min

60min

120min

Kaj nas loči od ostalih znamk na trgu

 • Najboljše storitve

  Najboljše storitve

  Imamo strokovno usposobljeno osebje, dosegljivo na telefonsko številko 02-87-90-130, katero vam bo svetovalo v primeru kakršnegakoli vprašanja. Prav tako vam lahko ponudimo točne podatke stroškov našega sistema - to nas dela edinstvene.

 • Najboljše garancije

  Najboljše garancije in jamstva

  Ponujamo vam ekskluzivno in edinstveno zbirko garancij na naše izdelke. Prav tako vam nudimo namestitveno garancijo SafetyNet™, kar pomeni, da če se vam ogrevalni sistem med namestitvijo poškoduje, vam ga brezplačno zamenjamo.

 • Najboljši produkti

  Najboljši produkti

  Stavimo na kakovost, da zagotovimo našim kupcem le najbolj zanesljive in najbolj varne sisteme na trgu.

 • Najboljše akreditacije

  Najboljše akreditacije

  Warmup električna talna ogrevanja so skladna s standardi EU, z oznako CE in akreditirana s strani več neodvisnih inštitucij vključno z BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL in UL.

 • Najboljše raziskave in razvoj

  Najboljše raziskave in razvoj

  Naša obsežna vlaganja v raziskave in razvoj nam omogočajo, da imamo najboljše izdelke na trgu. V lasti imamo več milijonov € vreden EN442-2 raziskovalni in razvojni center v Nemčiji, testne objekte ter nadzorujemo več hiš v uporabi na področju Evrope.

Na vrh

Potrebujete pomoč pri začetku?

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...