Vinilna tla so ponovno popularna in so idelna za talno ogrevanje


,

Če prenavljate svojo kopalnico ali kuhinjo, boste imeli na voljo širok spekter talnih oblog, med katerimi lahko izbirate. Luksuzne vinilne plošče so spet v modi in primerne za uporabo v kombinaciji s talnim ogrevanjem in so odlična rešitev za različna področja, saj so enostavne za namestitev. Prav tako so na voljo tudi v različnih hladnih vzorcih ter vzdržljive za uporabo.

 

Vinilna tla so ponovno popularna in so idelna za talno ogrevanje
Protizdrsna in enostavna za čiščenje talna obloga

Vinilna tla so enostavna za čiščenje, nepremočljiva in protizdrsna, kar jih naredi idealne za površine, ki so veliko prehodne, kot so kopalnice in kuhinje.


Talno ogrevanje pod vinilno talno oblogo

Luksuzne vinilne plošče in vinilna tla se lahko varno uporabljajo s sistemom talnega ogrevanja, vključno z oblogami proizvajalca Amtiko in Karndean.


Kot del naših rednih raziskav, ki jih opravljamo v naših EN442-2 preiskusnih objektih, smo preizkusili vpliv ekstremne vročine, da bi bolje razumeli, kakšni učinki se lahko pojavijo s talnim ogrevanjem na fizikalne in estetske lastnosti vinilnih talnih oblog. Rezultati vsej raziskav so pokazali, da ni prišlo do spremembe barve, krčenja ali vpliva na videz talne obloge, kar pomeni, da je vinil mogoče varno uporabljati s talnim ogrevanjem, zaradi česar je idealna izbira kot talna obloga pri projektu prenove.


Potrebno je izračunati toplotne izgube, če želimo zagotoviti ogrevalni sistem, ki bo zagotavljal pravilno izhodno moč. Sobno temperaturo nadzorujete s termostatom, ki vam daje popoln nadzor nad vašimi nastavitvami ogrevanja in vam omogoča, da uživate v toplem prostoru, ko to želite in ne zapravljate z energijo, ko ni potrebno.


Ustvarijo edinstveni videz v vašem domu

Pri izbiri luksuznih vinilnih plošč bodite pozorni na slog vašega stanovanja in izberite takšne, ki bodo skladne z ostalo opremo. Sistem talnega ogrevanja si oglejte na naši spletni strani in pošljite še danes povpraševanje zanj.

Na vrh

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...