Prihranite denar s programskim termostatom


,

 

Prihranite denar s programskim termostatom

Z uporabo programskega termostata za nadzor vašega sistema talnega ogrevanja lahko prihranite tudi 10% in več pri stroških ogrevanja. Energetska učinkovitost je posledica uporabe naprednega digitalnega programskega termostat, kateri vam omogoča nadzor nad vašim ogrevanjem – in računi.


Warmup 3iE v primerjavi z navadnim (analognim) termostatom

Warmup 3iE digitalni programski termostat je ustvarjen z namenom pomagati svojim uporabnikom, da prihranijo pri porabi energije, ne da bi s tem ogrozili udobje bivanja. V podporo temu smo opravili obsežne raziskave v našem EN442-2 preskusnem laboratoriju v Nemčiji. Rezultati so nam pokazali, koliko denarja točno lahko prihranite z uporabo omenjenega programskega termostata.


Nastavitev nižje temperature vas pripelje do prihrankov

Znižana temperatura od 10 do 15 stopinj nižje (°C) za šest do osem ur vam lahko zniža letni račun energije od 5 do 15%. To je mogoče doseči z nastavitvijo programskega termostata, da imate vklopljeno ogrevanje le takrat, ko ste doma ali prihajate domov; ponoči, ko spite, pa imate nastavljeno nižjo temperaturo.


1% do 2% prihranek na 8 urni interval

Z uporabo znižane temperature za 10 – 15 stopinj nižje (°C) lahko prihranimo do 2% vsakih 8ur. Če se vam zdi to majhna številka, jo pomnožite in pri enem mesecu ali pri enem leto se vam bo pokazalo, da lahko resnično prihranite denar z uporabo funkcij programskega termostata


Funkcionalnost prinaša prihranke

3iE digitalni programski termostat se lahko pohvali z svojima funkcijama Early Start (zgodnji začetek) in Active Management functions (aktivno upravljanje z energijo). Early Start vam bo odložil začetek ogrevanja pri milejših dneh na čas, medtem ko bo še vedno dosežena želena temperatura v določenem času. S to funkcijo lahko prihranite v povprečju 3%.


Funkcija Active Energy Management predlaga uporabnikom, da izberejo energetsko najbolj učinkovit čas ogrevanja, ki zagotavlja, da se prostor ne bo nikoli pregrel in bi s tem izgubili energijo. Z uporabo te funkcije lahko prav tako prihranite dodatne 3% v primerjavi s termostati brez te funkcij.

3iE Programski Termostat

Spremljajte rabo energije in prilagodite nastavitve ogrevanja, saj so le-te ključnega pomena pri varčevanju z energijo in tako znižujte svoje stroške ogrevanja. Prihranki so odvisni od zunanje temperature okolja, prav tako bodo visoke toplotne izgube ali slaba izolacija naredili sistem manj učinkovit. Najvišje prihranke lahko dosežemo na področjih, kjer so toplotne izgube nizke. Da bi dosegli nizke toplotne izgube,je zelo pomembna izolacija talnega ogrevanja. Če želite izvedeti več informacij o digitalnem programskem termostatu 3iE, se obrnite na nas.

Na vrh

Ponudba

Please wait whilst your submission is being processed. It could take up to a minute...